Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije valjda da i to ne znaju , da je islam postojao i prije Turaka .
Tacno tako, Islam je bio u Bosn i prije Turaka. Sam prorok Muhamed je rodom iz okoline Jelaha.
koji si ti d.ebil,pa kr.tenčino jedna u bosni je bilo islama i prije turaka ako nisi znao,ti si garant ucio istoriju iz nekog dodikovog udzbenika,haj razguli u srbiju pa tamo furaj nacionalizam a i njima vas je preko glave,pozdrav svim BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA koje god vjere bili;)
Uh bili su jako zabrinuti i od 92 do 95 pa nisu ništa učinili.iskreno i ja sam jako zabrinut a u stvari me boli ona stvar.
Harisanija vise niko ne zarezuje od Bidenove posjete(osim davatognu). gnu.
Ko je od nasih bijo na tom dorucku? Izdajnik Tihic ili izdajnik Bakir Izetbegovic?
Stjuart radi kako mu sef naredi i po njegovoj dozvoli on putuje...:)
Pa i Stjuart ima šefa :) A on nije zabrinut :)
dobri ste danas,evo stigao sa posla pa sam se bas nasmijao,onako od srca,vidim bili ste finii nisu vas jos blokirali da se ne smije komentirati,samo sam svratio da cujem sta ste odlucili jel se smije gledati i dalje dzenaza krmetu ili je to hodza zabranio,javi te mi da znam evo huso kod mene pa bi gledao ako smije-dere po cvarcima a ja ga sve opominjem da to nije po kuranu ali vice sta c eto mu je i djed jeo pa i on voli-hajde pa javite za seriju
Kako sam sprcio komsijinu kravu,navadila se da prelazi u moje a ja sacekam u zasjedi pa kad sam joj ga zavuko....
kad cujem ezan odma mi se prdi
Slusaj Srbine prestani pominjati nas Hrvate u kontekstu s vama ciganima. Nikad nismo htjeli s vama pa tako ni sada, a isto vazi i za muslimane ZA DOM SPREMNI!
ja uopste nemam prijatelje pa po celi dan visim ovde
Da pa da nije bilo srba i hrvata na ovom prostoru kada su dosli turci ne bi imali koga da poturce i da ti sada istresas svoje maloumne komentare po ovom portalu! Sreca pa su nas turci oslobodili sljama od kojeg ste vi onda nastali!
Zasto kad kazem strancima da sam Srbin svi beze od mene?