Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I malo vece sile od Amerike su pokusavale da postavljaju uslove i ultimatume Srbiji, pa se dobro zna kako su zavrsile. Pogodite muslimani ko ce platiiti racun srpskog nezadovoljstva na Balkanu :)))) HELP BAZNIJA, DZENOSAJD, SEJV MASLIMS, STA NAM OVO RADE DRAGI NEDIME :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
kad mi kazemo da nesto ne moze onda ne moze taman da svi dubite na glavi!!!
SAMO VRHOVNI SUD MOZE DOVESTI U RED OVU SMIJURIJU
e moj turcine ili siptarcino pipo to je spisak lijepi zelja kad bi tako moglo ahahah rujo stoji iza dodika nepitate se vi balje nista vi samo ko sluge ponizno slusate
Reforme Ustava i jendog Presjednika,Pralement,Policija,Drzavni Budzet,Ministarstva,Sud,Institucije itd... Bez svih tih reformi koje sam naveo nema moguceg funkcionisanja demokracije i prosperiteta drzave BiH-e i njenih gradjana. Bih4EVER!
Svaka cast Americ na podrsci VRLO vaznoj inicijativi da nasa drzava ima VRHOVNI SUD!!! Vrijeme je da BiH-a funkcionise ko jedna demokratska normalna i moderna drzava! Dosta je bilo srbske diktature i fasizma genocid tvorevine!D O S T A!!! BiH4EVER!
ne odustaju od asistiranja ahhaah misle od nametanja naravno naisli su na plodno tle muslimane koji uvijek ljube gazdine skute sluge vijecite bogom proklet Muslimani navalite hvalite kako su ameri dobri ljubite skute okupatou koji \"asistira\" ahahah koja tragikomedija vi muslimani nemate i trun obraza i ljudskog dostojanstva prodajete se ko fol patriote a podrzavate okupatore i njihove namijesnike sram vas bilo beskicmenjaci udruzili bi se i sa crnim djavolom samo da naskode srbima i onda se cude sto necemo sa njima pa ko bi sa vama a sad puzite sto nize kosto sluge ii beskicmenjaci rade i ne prosipajtE demagogiju vi ste naveci izdajnici u bosni VI STE JE IZDALI I PRODALI STRANCIMA VAS SU ISLKORISTILI KO TROJANSKE ONJE da udju u bosnu