Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zmijurina ima svuda, nego mi smo mungosi pa ih hvatamo brzo. A za anakonde,koristimo \"Pitone\" oni prosto ulaze u Anakonde. Salu na stranu. Na zalost, kao sto rece Mesa Selimovic, mali da budemo jezero a veliki da budemo rukavac! Ali se zbog \"globalnog zagrevanja\" pretvarate u rukavac a po najpre \"Hutovo blato\"! Uz sve napore indonezije,arabije itd. Nema sanse da se odrzi jak Islam u evropi. Ne zbog Srba nego zbog Vatikana. Gradonacelnik rima zatvara dzamiju! Zemlja u Eu-u,ovo mahanje pomirenjem u Jerusalemu je bacanje prasine u oci! Vatikan je radio krstaske ratove ranije i na zalost ce ih raditi opet. Srpsko Pravoslavstvo je samo sluzilo njihovim namerama,naivno al istinito.
Pik tita zlata meni Zemun. Kad ovi Hameri odu
@jovo.....pa takvima ameri nisu trebali kad ste sami pokusali sprovest u djelo to sto pises, sta ce vam sad? Upravo takvi ce se ponajprije presaltat kad dodje do promjena, a nas ima i u Srbiji, i CG a naravno i u Hr pa se malo zapitaj o prekrajanju terotorija!
kako si? evo dobro je!
a takvi smo ti mi boasnci :-) ja sam sa dobrom zeezom uvijek prolazio dobro u drustvu..ma s´kim da bio. znas kako pjeva corba \"vazno je samo dobro se zezati\" hehe
Kako se zove Albanski proizvodjac droge? ALJHEMICAR!
hahahahahaha, joj vam komentara, sto jest jest.... svi imamo smisla za humor
havla milo. jos neko?
i da nama srbadiji date Space Shuttle da odemo u nas srpski svemir
oo pravoslavci..kad vas amerikanac onim svojim nato-bombarderskim pogledom zapazi..uuu bude se sjecanja
ok. to je bio cika jova zmaj..ima li jos prijedloga??
I da usput ukinete ovu nakaradu od države i podijelite lijepo teritorij između Hrvatske, Srbije i CG. A Bošnjaci? Bez brige lako oni promijene dres. Već ih vidim kako mašu zastavama zemalja kojima pripadnu. I konačno mir.
I odmah će naš frižider biti puniji.... Puno više od toga je potrebno nama..... Možda promijeniti mentalni sklop, i resetovati nas :)))))))))
s
..i da usput ukinete FBIH i RS. Hvala :-)