Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HOCEMO KLJUJICA , PORODICNOG COVJEKA, PIJANU I KOCKARA ZA GRADONACELNIKA. PREDNOST NJEGA KAO GRADONACELNIKA JE STO BI SE MORAO TOCITI ALKOHOL NA PODRUCJU CIJELOG STAROG GRADA-
Meni je stvarno pun k.u.r.a.c. ovi komunjara u obliku raznih organizacija naslonjenih na SDP. Pa sta ce te vi pametovat kad se uzme u obzir da je vasa JNA rusila Bosnu, njihovim se oruzjem pocinio genocid. Pa koliko se JNA generala pretvorilo 92 u četničke vojvode, pa Madic je JNA oficir!
COMICU ,COMICU GDJE BISTE VI I VAS PROPALI SAVEZ 1992,KAD JE KLJUJIC BIO NA ODBRANBENOM GRUDOBRANU SARAJEVA I BIH!!??U PODRUMU COMICU!!GDJE STE BILI KAD OVAJ KLJUJIC OTVORI JARBOL SA LJILJANIMA U BARCELONI 92 NA OLIMPISKIM IGRAMA !! vi igrali karata u podrumima i cakali jna da vas spasi od alijine vojske e moj comicu ima jos zivi svjedoka vaseg sram i izdajstva 92-95 a sad bi da odlucujete malo morgen kako rece vas pajdas iz socijalisticke partije srbije her slobo !!
Ja bi Zijada Turkovica predlozio da vam malo uvede red i mir kad se nemozete dogovoriti kako treba.Cuj oni predlazu cifuta i cigana nekog pa njih samo treba popisat i lugom posut
Hvala za link! Vrijedi ponoviti: http://www.youtube.com/watch?v=pFdRSHSKCLc Obratite paznju na kraju! Ko je ba fastista??? Zdrao prijatno!
stavite Dervu Sejdića za gradonačelnika...
http://www.youtube.com/watch?v=pFdRSHSKCLc
Igor Kamocaji je kao dogradonacelnik zapoceo projekte od izuzetnog znacaja i kao takav, trebao bi dobti poziciju gradonacelnika. Upoznat je sa svim stvarima koje Grad radi, kao i eventualnim problemima s kojima se susrece. Osim toga, svi se busamo u prsa, da mladima treba dati priliku... pa evo... ucinimo to! Mislim, da je gosp. Kljujic vec dokazan politicar u vise politickih stranaka, stoga je zasluzio, da ide u zasluzenu penziju/mirovinu.
sta oni palamude covjek ima svoje misljenje o toj borbi 41-45 sto ne znaci da nije protiv fasizma dokazo se u ovom ratu ko je dok su mnogi sdusili iz grada on je osto tu u svom gradu to je dovljno a ne jos funkcije koje je imao i napokon da sarajlija bude gradonacelnik sarajeva .
Pravo lice Igora Kamočaja... i ovo kandidat za gradonacelnika Sarajeva?!?!!? Kuku nama s nama!!!!!!!!!! Sherujte i saljite dalje neka Sarajlije vide kome glas ne smiju dati... http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/417570_10151594703083064_287000771_n.jpg
Kljujic je obicna pjandura koja veze nema sa zivotom . .
zlogumdzija i reketasi iz sdp znaju samo da lazu, poturaju i reketiraju, ovo je jos jedno u nizu njihovih prljavih igara, fuj sdp
ms koje ovaj brada, neki fosil iz mapet shouuuuaaa!
samo nek' nije musliman...može musliman ako je žestoki komunjara...dajte nam vl.aha...
cvaj partizanen šmugen in kukuruzn?!
Sklonite ping-pong "strucnjaka" sa svih lista.... Nesposoban, ogranicen, nacionalista, lazov i prevarant....
pa kljuic je ostao u sarajevu tokom citave opsade,a mogao je da ode kud god je zelio.pametnom dosta