Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasa stranka - kruzok djecaka i djevojcica bogatih roditelja koji se igraju mama i tata, politicara, umjetnika i glumaca, kulturnih visina i nizina. Nane mi moje, politicka ponuda u BiH je ocajna. Pa coek ne zna za kog bi glaso. Sve lik do lika.
Emina Ganic dominira tamo
@october Vidim ti se polomi tipakjuci po tastaturi, deder' malo odmori te prstice.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ko god je imao priliku progovoriti i dvije riječi s njom zna o kakvoj arogantnoj i nadobudnoj osobi se radi.
Vasi komentari dovoljno govore ne samo o vama nego o drustvu i kojem zivimo. Dno dna
ko je poznaje lično može to i potvrditi :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uh dobra ova!
Nazalost, iz vecine komentara je sasvim jasno koliko je Sabina u pravu.... Nisam fan NS, dalo od toga, ali umjesto da se zapitate o sustini onoga sto je rekla, masa ovdje samo potvrdjuje upravo ono sto je rekla - mladi u BiH su obicna gomila imbecila zatrovanih etno-nacionalizmom i liseni bilo kakve mogucnosti kritickog i analitickog razmisljanja zasnovanog na cinjenicama. U vasim mozgovima sve se svodi na etiketiranje koje nema blage veze s razmisljanjem. Cudi me samo da jos niste poceli i sa "vid' joj glOve".... Zalosno....
evo jos jedne od preseratorki koje samo znaju 'teoretisati' A kada im dadnes direktno neki realan iz zivota zadatak, svezala bi se 'intelektualka' u cvor. Koliko znate profesora ekonomije da su nalupali para??? Svi puni znanja kako se 'ekonomise' a goli ko misevi. Da ti ista znas,..ne bi kenjala za katedrom nego bi REALNO pomagala zemlju u kojoj zivis.
interesantan je taj fenomen kako su Anarhisti divno promjenili romanticno ime u Liberali.
There-Is-A-Fine-Line-Between-Arrogance-And-Confidence-What-Do-You-Think-Makes-The-Difference?
Ima fine okice, kao srna.
Treba je za upucati za trofeja
pravo je lijepa, njegovana zena sa stilom..rijetko ih sretnemo na klixu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zabrinut pogled u budućnost ili pravi izgled frustriranog intelektualca ( ma šta da znači riječ intelektualac). U našoj stranci se vole tako izražavati. Sve je na frustrirano, naročito oni koji su završili škole, a nemaju obrazovanja!
Mire se vini!
Tacno znam koji je ovo profil zene...Ne daj mi se Boze s njom zatvorit' u 4 zida...
Šta ste vi uradili? Znate samo pljuvati, umjesto da pređete na našu stranu, miševi jedni...
Imate li vi slike s zamišljenim pogledom u daljinu, miševi jedni? Znate li vi sastavljati pismene vježbe za djecu u osnovnoj školi, miševi jedni? Volite li vi djecu kao što Sabina voli svoje bratiće, Afana i Orhana, miševi jedni?
Jah , svasta ti nama isprica . Dedera ti sebi nadji djuvegiju nemoj se ti plaho sekirati. Ps.reci Ganiciju da plati majstore !
"Moramo prestati vjerovati u trijumf nade nad iskustvom" 18x citam i ne kontam sta je pisac htio da kaze, osim sto je jasno k'o dan da joj je najvece zivotno djelo to da je bila kandidat nase stranke za 'nacelnicu opcine ns'
Sta joj znaci ova ruka na bradi, nisi manekenka zaboga???
Većina komentara su malogradjanski ili velikoseljački ? Tipično za mahale koje će ti oprostit sve osim uspjeha ?!
Ne bih se slozio. Gdje je to ona uspjela? U par komentara iznad ova žena je objašnjena.
Vidi se da si još nezreli student. Za ruke s ovom ekipom štovalaca Bakirovog lika i djela, koja dalje od nosa i od Bakir-age i ne vidi. Spasite čovječanstvo - izvršite kolektivni suicid .!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jel ovo ona što prdi po kinima?