Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odakle donedavnom kokuzu Kojovicu trista hiljada maraka za kupovinu stanu u ulici Cekalusa? Je li mu to ostavila tetka iz Amerike?!
nebulozan komentar od tvoje strane...
kakve veze to ima s ovom vijesti. covjek je zivio I radio u Amerci otac mu je hirurg sta tebe briga uostalom.
Nasa stranka, inace veoma bitna i uticajna stranka, mozda u paralelnom univerzumu.
ovi su bitni ko lanjski snijeg.
mnogu kazu Srbi ne podrzavaju BiH. Kada se jedan obrazovan covjk vrati iz Amerike da podrzi I unaprijed BiH opet nije dobar Nema napretka od mrznje pogotovu kad nije osnovana.
Pa ko ce glasat za ove balijsko srpsko komunisticke ublehase hahahahaha
Dobra koka
Dok se ne riješe ovog Denisa sa dva N sve im džaba. Sabinu bi ja prasno, a Pele je dobar lik.
peđa je pičketina pederska ko i ti lafo građanska ovo ono jednakost i prosperitet.....i bum stan od 300 000 da ih nije od plate zaradio?
Halo ba bolesnik, sikter više od mojih komentara. Ne mogu ti ja riješiti probleme, traži specijalistu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislio sam da je ovo jedina stranka koja nas moze izvuci iz govana i na proslim izborima sam glasao za njih, ali kad sad cujem da je Pedja Kojovic kupio stan od 300 hiljada sve mi je jasno.
kojević reče na prošlim izborima "mi nećemo koalicije , želimo testirati jačinu stranke" pa puuuuffffff.... Dennnnis, žešći hoštapler........
ako su nam nepismeni seljaci iz stranaka uzeli toliko, koliko će tek ovi školovani glumci. nešto mi ni jedni nisu dragi, al ovi su mi tek šljam.
kvaziumjetnici
zalosno je koliko ovdje ima uvrjedljivih i nacionalistickih komentara. vecina nije ni procitala artikal ili se pozabavila programom navedene stranke. svaka promjena u ovoj zemlji ce dobro doci svima a ono najbitnije je da se svi zajedno borimo da nam sutra djeca bolje zive od nas danas, barem smo im to duzni...
Jel to ona pređite na našu stranu - pređite u Našu stranku.
to je izjava zene denisa graca, sto se derala i ko fol kmecala: predjite na nasu stranu(stranku), a sabina cudic ti je ono feminstkinja prava zena, folovi. ima kako voli reci nevjencanog supruga, mislim halo nevjencani suprug. hahahaha, uglavnom kompleksas do kompleksasa u toj stranci, a clanstvo kosta nekoliko hiljada.