Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sabaheta, Hatić je za tebe mala maca :p
Ma jasta,a zenski zatvor bezveze, izadju u parkove sade cvijece..
Sutko slobodno put pod noge.
Čitao sam Sabahetina "sabrana djela" .
sto je dzaba hapsite,kad je samo ispitate i pustite da ponovo krade?. il zatvori,il pusti da krade...
Ova stara ravaku mi je jednom umalo ukrala pare za putovanje, nikada necu zaboraviti kakvim se trikovima sluzila. Kleptoman svjetski.
haha, ne, gospodja hodala i po Sarajevu. benito, te dua! :D
shum! hahah
Al ih Baha pljaha ... !!!
Al ih Baha pljaha . . . !!!
Da bi se ovakvim lopovima stalo u kraj,trebalo bih javno objavljivati njihove fotografije.Mislim da bi se tada smanjio broj ovih kriminalnih radnji,a i broj lica koja čine ta djela.
Sabaheta samo kradi, želim ti uspjeh u poslu. Kao prvo u ovoj zemlji običan jadan bijedan čovjek posao ne može naći ni pomoću trikova, kao drugo milioniti put te kao uhapse pa odmah puste što govori da ti i vlast ove zemlje prećutno dopušta krađu. Stid me gdje živim. A gdje drugo mogu živjeti kada nas šutaju iz svih zemalja svijeta.
Pošto već nema zakona u našoj državi, bilo bi poželjno da je pustite u parlament da prošeta koju turu :D
Komentari hit!
Danas oko podne u PS centar se obratila Sabaheta Dzindo i prijavila da joj je nepoznati mladic ukrao torbicu sa licnim dokumentima i 90 000 KM u raznim apoenima
Ova žena ce ući u ginisovu knjigu rekorda po hapsenjima.
ukrala je manje od politicars
Zena je umjetnik ! :P
Znaci cekalo se jos da pokrade pola Bosne pa da se privede, ali ce biti pustena nakon saslusanja i opet nista?!?
Sabahetu za predsjednicu :)
nisam matere mi mile e a pne pare sto kazu lopovi da sam uzela ba to mi neko uvalio u mantil kombi dok sam cekala na mihrivodi aaa... svastaa oca mi moga hljeba mi i soli evo ne znam boga mi