Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možete samo mislit kako je nama kad ljudi iz ratnog stanja ne žele ovamo. :D
Muslimanima sve naj bolje za vrijeme mjeseca ramazana
hasane, kljusane, mamu li ti sirotinjsku.
noz kuka Banja Luka
Nakon 4.700 kilometara, Senad Hadžić ušao u Saudijsku Arabiju što se mene tiče nek ostane tamo to g.o.v.n.o. lojavo. nadam se da ima sljedbenike.
POKRET ZA REPUBLIKU BOSNU I HERCEGOVINU Dođite svi ispred bbi centra 27.07.2012 u 13:00 REPUBLIKA ZOVE
jah eto,treba m uslimanima dati da vode planetu i bice sigurno blagostanje kao u svakoj zelenoj drzavi hihihihihihihih,dosadni ste vise sa tim cionistima,saka jevreja je pametnija i progresivnija od sve zelene beznacajne mase na planeti,samo razarate i dizete nekakve pobune,nikakve koristi od vas hihihih
VJERUJTE MI DA JE OVO SVE UPAKOVANO OD STRANE CIONISTIČKE DRŽAVE SAD UPRAVO ASSADU. TAKO JE ISTO BILO I SA HOSNI MUBARAKOM KOJI JE BIO POD ZAŠTITOM UPRAVO TE ISTE AMERIKE UVJERITE SE SAMI http://www.youtube.com/watch?v=qO6hvTU0bAw&feature=plcp KO JE GLEDAO ZNA O ČEMU PRIČAM, KO NIJE NEKA TO OBAVEZNO URADI I SASTAVI SLAGALICU GLOBALNE POLITIKE KOJU VODI SAD.
pa bosne ima ali na svih 24% i to je sve od sadake,medjutim kako te nije sramota bosnjace psovati u ovom svetom mjesecu,kaznice te mehaga hihihihihi...predlazem ti da izadjes sa 24% i prosetas malo svojom bosnom i zaiftaris kod komsija,vidjeces kolika je bosna hihihihihihihihihihihih
Neke od mogućih sudbina skupocjenog razbojnika Assad-a su: (1) – kao Idi Amin: \'\'pobjeći u Saudiju sa puno zlata, pa podmititi skupocjenog brata\'\'. (2) – kao Muammar al-Gaddafi: \'\'prijepodne valjanje u mulju, poslijepodne prangija u bulju\'\'. (3) – kao Slobodan Milošević: \'\'da se otegnu velika mud.a, ispred međunarodnog suda\'\'.
Do not miscalculate armored vehicles ... and what to do ? ... for example, it was in Bosnia and Herzegovina in 1943 Battle of the Neretva River, and then the partisans lacked equipment to cope with the armored forces and tanks are attacking the glass bottles filled with gasoline and wicks were pieces of cotton clothing... .... there is no perfect security, but using of usual eye-glasses or sun-glasses can reduce risk of blindness of attackers in cases of attacking with glass bottles filled with gasoline, against armored forces.... Remember simple napalm mixture for attack to tenk: Chop up the soap and mix with gasoline, this mixture fill in the glass bottle and put a half of cotton wick (of clothing) inside bottle neck. After locating target, ignite the outside part of wick and hit the tenk.
Cuj Ljepoje \"ne raspoaze sa takvim podacima\" pa cemu ti sluzis Ljepoja natakarim te
pogrešno ste shvatili, mi sirijci umačemo u vaše žene.
Srbija je uzela ćunu. Izgubila je skoro sve što se izgubiti može. Oni koji se nadaju da Bosne neće biti su u velikoj zabludi a među njima i ti majmune.
čuj mu imena ljepoja,hahaha mora da je rugafet,hahahaaa
svasta je obecavano svakome,nekome da ce jesti zlatnim kasikama npr a ostade svega 24%,srbija uze 49% pa ti sracunaj hihihihihi
@hashan njima je Bašar obećo veliku Smrdiju, pardon Siriju, kao Nebeskom Narodu Smrdima veliku Smrdiju, u kojoj će šaka koljačkih genocidaških alevita i kršćanskih hrstaša vladati 80 % sunitskom većinom, ali prc ! dobit će k.a.r.i.n.u, kao i Smrdi od velike Smrdije veliki k.u.r.a.c !