Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne zna ko jede to sranje uopste ma kako da se zove...budala moze misliti da u trznom centru ima ista sto je zdravo za jesti.
SVAKA CAST ZA INSPEKCIJU SAMO NAPRIJED DAJTE IM DUPLU PLATU INSPEKTORIMA
kaje vocni a mrkva komada dva velcine osrednjeg ku*ca na pakovanju
Dobro je da nije zagrizna mina ubacena
Ma to strano tijelo nije opasno, to samo 'pecne', znate...
a možemo li znati o kakvom stranom tijelu se radi?
@SheRains. samo onaj ko ga je pojeo zna...a i doktor koji ga je primio na onkologiju...
vjerovatno je bolje ako nikad ne saznamo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma ja znam zasto su povukli nema odredjene sastojke kao npr dodatak209442332 ili zato jer nije dobar osjecaj a da to je domace ........trebalo bi se uvst iz srbije pa bi bilo dobro po inspekiji
Strano tijelo??? KOJE STRANO TIJELO??? Koje sankcije očekuju proizvođača? Tamo je uvijek more ljudi a nikad fiskalnog računa nisam vidio!
Povratimo pločice Voćni mix sa kikirikijem!