Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drevna sportska disciplina, o njoj su i TLN pricali, "Bacanje pogleda uvis!" :). Al' koliko god da je na prvu smijesno, momci makar nesto rade, sto je uvijek za pohvaliti u nasem drustvu u kojem rijetko k'o hoce ista uciniti za drustvenu korist. I koliko god da glupo zvuci, bolje je gledat u vis, u ptice, u planine, nego trosit gudru ili pasivan sjediti u kuci. Momci, podrska!
"Ne traži špricu - gledaj pticu" seriously?
Sta za lakse droge gledas vrabce , a za teze sove ? :)
Čudan način
Posmatranje ptica (birdwatching) je jedan od svjetski najzastupljenijih aktivnosti kojima se bave od najmlađih do najstarijih, svih profila obrazovanosti i ekonomskog statusa!!?? WTF.!!! citav dan ih gledas i cekas i onda kad te posere smatras se iskusnim birdwatcherom!!! :D
spucas se i sve ti ptice oko glave! :D
kako se zove onaj film? parada? kada cijelo selo gleda u zrak ocekujuci sokola da doleti s gudrom :)