Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRBIJA NASTAVLJA UNISTENJE BIH U izjavi za \"Dnevni Avaz\", Sara Ladford (Sarah Ludford), zastupnica u Parlamentu EU iz Velike Britanije, kazala je da Srbija nije trebala lobirati protiv izvještaja Evropskog parlamenta (EP) koji ima za cilj ubrzati priključenje BiH i Albanije odluci o ukidanju viza. Dodala je da nije bio cilj izvještaja Tanje Fajon da se uspori Srbija već da se jednostavno predvidi mogućnost da se odluka za BiH i Albaniju, kada ispune uvjete, može brže donijeti, te da se pokušalo taj proces nekako držati u jednom toku, iako se sada pokazalo da to pravno nije moguće i da će se za BiH i Albaniju morati pokrenuti nova procedura - zaključila je Ladford. U istoj izjavi, potvrdila je da je pred ministrom vanjskih poslova Srbije Vukom Jeremićem razotkrila aferu u kojoj je Beograd u Briselu i EU lobirao protiv ukidanja viza BiH, pokazavši e-mailove koje je ministar savjetnik u Ambasadi Srbije u Hagu Branislav Pekić poslao holandskoj zastupnici Sofiji Int Veld (Sophie).
Ma jel Bidtov cuvar krvi? DOK POSTOJI genocidna tvorevina nema odlaska oHR-a i TACKA!A pocet ce vam stizat mASIVNE tuzbe za sve ZLOCINE koje ste napravili svi zajedno dal krvolocna genocidna srbija,genocidna vorevina i ombargo na oruzje koje ste nam staavili al ste dosli svojim tenkovima BOLJE podrzavat klanje,silovanje,masivno etnicko ciscenje,koncentracionalne logore i grobnice Bosnjaka mUlsimana,MA TUZIT cemo VAS svija POCET od KRVAVOG BILDTA koji od pocetka ratnih zlocina PODRZAVA licno SRBIJU i njene zlocine! BiH4EVER!
RS JE GENOCIDNA TVOREVINA I STA HOCE OVAJ BILDTOV KURIR DA PALAMUDI SA GENOCIDNOM TVOREVINOM MI I NE RAZMISLJAMO O KOMPROMISU I NE KANIMO , NISMO LUDI, VEC SAMO O NJENOM APSOLUTNOM NESTANKU I TO JE G.TVOREVINI NEIZBJEZNO A VI SVEDJANI , KOSTE TO PA VI ?
Joj vala se izmori od ovakvih likova koji samo nesto pametuju te Bosna treba vako te Bosna treba nako. Pa ako vam je toliko stalo potrudite se malo ( evo se i rimuje :D )
eto otkrio si ameriku... pa to se zna... pa tu ste da pomognete da se izvrsi reforma ustava jer ove nase glavonje se sami nemogu dogovoriti... pa onda dizite sidro ... to je sve sto ovaj narod ocekuje od medjunarodne zajednice,,,
hebo ti mihajlica mater hohoho