Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa visokih zgrada cijev se duga sprema, obučeni terorista više mira nema, kroz optiku svoju on Papitu gleda, prst na okidaču njemu mira ne da, brine se i strepi da ne fula Franju, jer će u tom slučaju bit u većem sranju, šta će biti dalje vidjet ćemo danas, nek se dragi Papa bogu moli za nas. S ljubavlju dragom Franji!
Nemojte pljuvati zvake po tribinama
Zasto papa dolazi u Sarajevo? Zato sto Zeljo nije imao para dovoljno da ga dovede u svoje redove! :D
Nije "stadion Koševo", već Olimpijski stadion Asim Ferhatović Hase.
ma sto si tako sitnicav cleverman, lakse je kazati stadion kosevo svi znaju gdje je, to ti je isto kada kazu trola ide do austrijskog trga, umjesto bistrika
Možda si upravu.
samo zeljo(new castle) i papa mogu napuniti kosevo