Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene moji tukli i ne fali mi nista. Autoritet od malena je ozbiljna stvar
Jest tebe tvoji tukli jarane, al nema svako istu psihu i identicnu, neko i to “dobro” izdrzi, ali mu poslije zena ili njegova djeca nastradaju jer koristi ono sto je vidio od roditelja i onda to bude samo domino efekat za dalje
Ljudi moji Kosta je bio zrtva nasilja. Nazivali su ga p.ederom i streberom. To je uzrok svakog problema. Ne opravdavam njegov postupak ali uzrok problema su druga djeca, koja su ga mucila a Kosta je izvrsitelj. S druge strane sigurno je bio zapostavljen i roditelji trebaju biti svoju djecu od malena a ne razmaziti.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Suocavaju se s tim da im se sve ugadja ko kraljevima i kraljicama. Zavirite malo u skolske ruksake i pernice djeci, nece vam valjda glavu razbiti.
Od malena u borilacke sportove. Tu se uci respekt prema sali, treneru i sparing partnerima. Vjerujte, mnogo ali mnogo se nauci iz tih sportova (disciplina, red, mir)...
Zašto da virim u tuđe stvari? Pogotovo stvari svog deteta? Pištolj i drogu može da sakrije bilo gde. Nema poente viriti mu u ranac. Mora da postoji komunikacija, a ti je sa svojim detetom nemaš i nije dete krivo zbog toga nego si ti imbecil.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nepravimo se ludi i naivni pun internet igrica sve haman pucačina od 6 godina na telefonu laptopu računaru kreatori nasilja zatrovaše dječije duše niko ne kontroliše znamo svi ko zlo kreira
Upravo je ovo onaj trenutak kada je nebitna nacija vec zivot. Volite se sexajte se ali pazite sa jezikom i oruzjem. Nije nikome dobroga donijelo. Lijep pozdrav
Učiteljica je najviše kriva, mali imao sve petice a ona se našla keca da mu da.
Sistem vrijednosti je okrenut naopačke već 33 godine! Obrazovni i zdravstveni sistem su u raspadu već 33 godine! Roditelji i djeca su otuđeni već 33 godine! Ispunjavaju se samo forme a u praksi ništa ne funkcioniše!
Uvedu se školske uniforme, zajednička kantina, zabrana mobitela i bus koji će dovlaciti i vracati djecu da bi se stvorila ta jednakost koja mora biti medju djecom. Vraga bi i jedno bilo razmazeno kad mu bus ode pred nosom i dobije neopravdan cijeli dan a ne kad ga otac u range roveru dovuce u skolu i psuje profama sve jer je mali zakasnio. I svakko tokom srednje skole vojni rok da se discipliniju tiktok degenerici i stekne postovavanje prema autoritetu i medjusobno pomaganje
Ovako je i kod nas kad su onog malog Mahira što je digao ruku na sebe i nažalost otišao na bolji svijet jer su ga maltretirala djeca ratnih profitera privatne neke škole u Sarajevu što mu je majka bila profesorica a i očuh poznati profesor Dubravko Lovrenovic i koji su nakon veoma kratkog vremena iza tog nesretnog slučaja obadvoje otišli na drugi svijet od tuge i sekiracije za djetetom i šta se desilo ništa,slučaj sklonjen u neku donju laticu isto kao i slučaj Dženana Memića.
.Ova gospođa je svašta udrobila, a iz aviona se vidi da je dijete bilo “nevidljivo”. Drugaru su isto tako bili odlučni učenici i nisu ga bendali. Razvedeni roditelji, vjerovatno ga ni u porodici nisu bendali onoliko koliko je on htio. Onda je nažalost, na veoma pogrešan način odlučio biti “vidljiv” i meni ovo djeluje kao osveta čak i roditeljima. U konkretnom slučaju cijeli tim psihijatara i psihologa ima posla, a i otac je za opservacije. Saucesce porodicama, ovo je pretužno
I to je naravno samo moj licni dojam na osnovu onoga sto pišu mediji
Hoce li biti Dan zalosti i u Hrvatskoj ili to mora samo u Bosni?
Djeca trebaju provesti najviše vremena u igri, ne sa roditeljima ne sa kompjuterom u samoći. Znači vani na igralištu sa drugom djecom različite strarosti. Nauče dobivati i nauče gubiti, i da od boljeg uvijek ima još bolji
Jel mi moze neko objasniti zasto je u BiH dan zalosti? Dal Srbija pravi dan zalosti 11. Jula? Mislim stvarno mi je zao djece, tu se nema sta diskutivati ovo je prebolesno sto je uradjeno ali zasto u BiH dan zalosti kakve mi imamo veze sa Srbijom?
Evo kako lijepo čovjek opisa stanje u školama i dječije brige danas. https://www.blic.rs/vesti/drustvo/porfesor-i-dak-se-otimali-o-telefon-incident-u-skoli-u-smederevu/9hrwd5q https://n1info.ba/regija/uzasne-scene-u-skoli-u-srbiji-ucenici-se-izivljavaju-nad-profesoricom-i-snimaju/ Ne znam treba li dalje... Ovo je danas standard u školama. I nemojte samo reći pa eto tu u razred treba policiju postaviti i riješen problem?
Sutra dan žalosti u cijeloj BiH, a za preko 8.000 ubijenih u Srebrenici samo u pola BiH.Nikšiću kakav si ti gad i ulizica. Zapamtićemo ti to za sva vremena.Čemu tolika servilnost ljigavče.
čuj dan žalosti bih proglasila.. što nas komšije ne poklaste sve prije 30 godina manje bi bolilo nego ovo što nam rade naše "izabrane vođe"
Svakog normalnog čovjeka je ivo potreslo, ali proglašavati dan žalosti za zemlju koja je ubila 11000 naše djece je stvarno previše. Nikšiću sjeme ti se zatrlo!!!
Ukinuli komentare na sramnu odluku? Respektujem nevine zrtve ali dokle ce nas snishodljivci ponizavati? Beograd je svetom vodicom prskao topove i tenkove!