Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boxy, dosta si u pravu, osim ono da je \"njima tamo sve obezbjedjeno i imaju ugodan zivot\". Pa oni su se i prodali Aliji i Haretu jer nisu nikome trebali u Americi. Da ne bi bili fizikaneri, oni su se prodali izdajnicima i uvlace im se u straznjicu. Tu nema nego nekoliko ulizica, cije diplome nikome u Americi ne trebaju. Osnov toga svega cine hodze koji po zadatku rade za Cerica, tj. udbu, tj. za cetnike, mada neke hodze nisu ni svjesni, nego samo poslusno obavljaju zadatke koji im stizu \"odozgo\", tj. od Cerica. KBSA je dakle, 4-5 agenata udbe, 1-2 poslusnika koji sluze za sitne pare ili za lijepe oci ovim udbasima i dosta veliki broj hodza. A Bosanski kongres je nesto drugo.
Kongres Bošnjaka Sjeverne Amerike neka prestane laprdati, lako je nijma tamo imaju sve obezbjeđeno i ugodan život, a ovom narodu bacaju prašinu patriotizma u oči. Većina građana u BiH ne želi nove sukobe, ali očito nekima je želja stvaranje tenzija, kako bi na njma gradili političku karijeru. A svima je jasno da i Dodiku i Haretu odgovara ova priča, jer glume velike lidere, a ustvari provode mahalsko-seljačku politiku. A Dodik neće prodati RS, košto su naši prodali RBiH, a Haris koji im je dao legitimitet, suverenitet legalitet ne treba prodavati maglu da će im ga neko čarobnim štapičem nepostojeće pravde to ukinuti. Svim patriotima BiH mora biti jasno da se niko neće boriti za naše interese, osim nas samih. Tok rata je pokazao odnos i Evrope i Svjeta i Amerike prema nama. A najveći su problem, naše izadajice koje potpisuju sve i svašta, pa se kasnije hvataju za glavu i \"nevino govore\" pa nismo znali šta potpisujemo. Ako imate imalo mozga shvatiti ćete ko nas vodi svo vrijeme.
Ovi u stvari na perfidan nacin rade za Hareta. Oni traze da \"svijet\" spasava BiH, tako da svijet ispada krivac za Heretove izdaje. Sta je problem sa Daytonom? Zasto je Dayton bio toliko koristan za agresora, a tako poguban za Bosnu i Hercegovinu? Zato sto je Dayton tako napravljen da sve ono sto su Srbi zeljeli su odmah po potpisivanju Daytona i dobili od nasih politicara, a to je promjena ustava kojom se osniva RS. S druge strane, povratak izbjeglica i ostalo za sta su Bosnjaci bili zainteresovani ostavljeno je za neka neodredjena buduca vremana. Svako zna da je jedina garancija da ce ugovor biti implementiran za obje strane ako potpisnici ugovora ISTOVREMENO ispunjavaju svoje obaveze, i ni jedna strana ne pristaje na veresiju. Alija i Hare nisu budale, oni su svjesno pristali na to. Oni varaju nas, a ne cetnike. A nasi politicari uvijek bez problema pristaju na ono sto treba Srbima, a onda kao bajagi mole Srbe da i oni urade njihovu obavezu. Jedan primjer je zakon od dvojnom drzavljanstvu, gdje su nasi dali izbjeglicama u Srbiju dvojno drzavljanstvo, a sada bezuspjesno mole da se ukine clan 17 da i protjerani Bnsnjaci mogu zadrzati dvojno drzavljanstvo. Ovi iz KBSA ovako pomazu Haretu u izdaji, mada time rade direktno protiv sebe, jer im je stalo da se jarane sa vlastima. Eto koliki su to supci.
@ asko kometari su tu da se kometarise. to je ok i to mi nesmeta. nego nemugu nas vise slasat kako samo kukajamo a neradimo nista da bi to promjenili. Kad ce mo pocet ljude cjenit potom sta su uradili a ne kazali. Necu da se nikome molimo kad mozemo sami...
Hej ba nezire pa razguli ba s ovog foruma ako ti se gadi i ako ti se nesvidjaku komentari ,razligu jarane niko te nije ni zvao nit molio da dodjes ovdje a kamo li da nesto napises i kazes pa zato fataj se noge i razligu ako ti se nesvidja.
KAD CE MO PRESTAT VISE KUKAT i ZALIT SE KOD EU i USA ! Nemogu vas vise slusat, majke mi, kako cmizdite \"Dodik ovo Dodik ono\". Zavrnite rukave i birajte \"kompetentne\"(sta Haris Silajdzic nije !) mlade ljude na izborima koji nisu optereceni ratom i imaju elana i znanja da se suprostave Dodiku. GADIMI SE, VAS VISE SLUSAT...p*zdu strininu !
E vala, Lajcaku nisi moro slati. bezze potrosen papir, ko da ce on to procitati ili ne daj Boze sta uraditi po tom pitanju. da si mu pisao da BiH treba ukinuti, e to je vec njegovo omiljeno stivo