Mladi očistili i uljepšali šetalište
0
Š. Brijeg: Šetalište Borak dobilo prve kante za smeće ikad
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da je ovo vijest! Ja sam iz Sarajeva pa mi je drago procitati kako ima ljudi sa razvijenom ekoloskom svijescu, koji ne cekaju da im ovi nesposobni politicari naprave nesto za bolji zivot! Bilo bi dobro da se i mi angazujemo i ocistimo korita pojedinih rijeka ovdje.
u potpunosti se slažem sa halo* samo su srbci nekima isprali mozak
jeste vi normalni,Širokobriježani su građani BiH nevidim razlog zašto da ih ponižavate na portalu naše zajedničke zemlje... ponižavajte brate srbe!
Toliko o skutorima
Dragi svi, Široki je grad u svakom pogledu osim u pogledu broja stanovnika kojih ima samo 14.000...znači ima sve sadržaje koji su potrebni jednom gradu...lijepo bi bilo da svi čistite ispred svog doma,u svom gradu,za sebe i posjetitelje...ma širite malo pozitivu, čemu uvijek žuganje na Široki i Hercegovinu koji su dio naše države
europejci tj.hrvati iz širokog nakon 30 godina \"dobili\" kulturu življenja u vidu kanti za otpatke... a šta je bilo prije... i ako ih je bilo prije,ko ih je uništio...nisu valjda opet \"kulturni\" europejci
Mirza svaka ti cast na komentaru,u pravu si da je ovo vijest trebalo bi i Sarajevo da bude cistije ipak je to glavni grad.Ja mislim da je Sarajevo najprljaviji grad u BIH i trebali bi uraditi nesto povodom toga.A ovi sto komentarisu da sirokom treba asfalt ili struja i voda vidi se da nisu dobro upuceni u svoje gradove sirom BIH.Malo prosetajte pa vidite sta je ljepota BIH a ne samo sjediti i komentarisati gluposti po forumima.Ja sam obisao skoro cijelu BIH i mogu da kazem da je Bihac najcistiji grad.
koga briga za ove skutorcice,jeste i vi sarajlije glupe pa ih spominjete ikako kako mozete poslije onoga
Mirza, citiram te: \"...ovo bi trebalo da bude svakodnevnica...\" , stvar i jeste u tome sto kod nas to nije nesto o cemu se moze cuti svaki dan. Zato i treba pricati o tome, podsticati ljude... Daj da se konacno angazujemo i uradimo nesto za sebe. Za mene je ovo jako lijep primjer i drago mi je da su objavili isti.
@ Arijana: Nikakava vijest ovo nije, niti senzacija, ovo bi trebalo da bude svakodnevnica. Pogotovo nije nikakva vijest sto je iz Sirokog Brijega, na portalu SARAJEVO-x. Kako neko rece, trebali su i objaviti da su asfalt im polozili, jer im je i to ocito senzacija.
a kad ce voda i struja?
J.eb.ale vas kante! Istina za Vedrana!!!!!!!
Ja otvorio cokoladu, dosao mi Armin Muzaferija da pjeva, trebali ste i vi doci da slikate pa da objavite!
cestitamo Listicanima
napisite i kada su dobili asfalt jos je aktualna ta vijest