Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo, ma.mu im J*eb.em!
saša baričanin dobio 18 godina zbog ubistva i silovanja. samir bejtić zbog ubistava, silovanja, ukratko ratnih zločina -oslobođen. dudakovic i pored jasnih snimaka ne odgovara. za zločine u velikom parku, dobrovoljačkoj, viktor bubnju, silosu, pofalice, za jagodu jankovic, doktora najdanovica i druge pobijene sarajevske srbe niko ne odgovara. za pobijene srbe u zenici, konjicu, bradini, visokom, tuzli, mostaru niko ne odgovara. teroristi dobili smiješne kazne. nema života sa bošnjacima, to je svakom jasno.
ja kazni i govana...pa više bi dobili da su krali u samoposluzi
Smiješne kazne. Samo još jedan dokaz da vi sa 24 posto deklerativno jeste protiv terorizma, a ustvari ga štitite. Pa se vi čudite zašto je 24 posto obilježeno na svim bitnim svjetskim mapama kao leglo potencijalnih terorista.
a sto napakovase ljudima....
žao mi je što im se ovo dešava, momci jesu na svoju ruku čudni, al nisu nikakvu pizdariju napravili, tako da ova montaža od par godina zatvora nije fer.
nisu oni razanijeli onaj drugi taliban OKS
nije on raznio policijsku stanicu ti si polupo loncice!
kod nas nejma terorizma i mi ne podrzavamo takva. Al u Qur..
STA, SAMO 4 GODINE STO SU RAZNIJELI POLICIJSKU STANICU, UBILI POLICAJCA I POVRIJEDILI POLICAJKU?! MAJKO PA GDJE JA ZIVIM!??!