Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu si ....Tu vlada ..Politicka Pornografija,bjez odatle da mirno spavas...!
@Bakir.Iz.Trezora DOBRI BOŠNJAK HOĆE DA PRUŽI PRILIKU DA SE ZARADI ZA ŽENE IZ REPUBLIKE SRPSKE PLATA JE 200KM RADI SE SVAKI DRUGI DAN MALO MI OČISTIŠ POBRIŠEŠ PRAŠINU, POMETEŠ NEŠTO PORADIŠ BIĆE I REPETE KAKO KAD NEKAD KEKSA DOBIJEŠ DA PONESEŠ DJECI UGLAVNOM S CEKERIMA KUĆI IZ FEDERACIJE IZ ALIJNOG SARAJEVA. SVE ĆE BRKATE BABE BIT LJUBOMORNE NA TEBE. NARAVNO MOŽEŠ I KČERKU POVEST NAPUNIĆU JOJ KREDITA KUPIT MALO ŠMINKE PA DA JE TARLAHAMO NA DANDARI :)
Ne želiš da dobiješ nogu, već si se sam povukao.
Bolje mirno spavat :)
DOBRI BOŠNJAK HOĆE DA PRUŽI PRILIKU DA SE ZARADI ZA ŽENE IZ REPUBLIKE SRPSKE PLATA JE 200KM RADI SE SVAKI DRUGI DAN MALO MI OČISTIŠ POBRIŠEŠ PRAŠINU, POMETEŠ NEŠTO PORADIŠ BIĆE I REPETE KAKO KAD NEKAD KEKSA DOBIJEŠ DA PONESEŠ DJECI UGLAVNOM S CEKERIMA KUĆI IZ FEDERACIJE IZ ALIJNOG SARAJEVA. SVE ĆE BRKATE BABE BIT LJUBOMORNE NA TEBE. NARAVNO MOŽEŠ I KČERKU POVEST NAPUNIĆU JOJ KREDITA KUPIT MALO ŠMINKE PA DA JE TARLAHAMO NA DANDARI :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I fakat mislis da ce ti neko normalan povjerovati da nisi dio "politickih igara" ? Siguran sam da bez istih , ne bi bio na toj poziciji.
Ma nije do igara, nego do glavnih glumaca. Očito mu se "kasting" ne sviđa, a ni režiser.
Mesihoviću bolje tako gospodski što si otišao, jer Seka ne da se začešljala da sjedne u tvoju fotelju, nego "udara hladnu trajnu" da te zamjeni! Sad sa Poljina na leeru kolima more doć na posao, ipak je to ušteda moj baćo nije šala!
Cuj a on je kao veeeeelllliiiikkkkkkiiii strucnjak dosao na celu Klinickog... Bez politike....
Sreca za bolnicu...ali i dalje ostaje tamo na gastro...
Haman se "čojk" naigro.
Da crkne covjek od smjeha.Pa ovi iz politike su stvarno totalno izgubili osjecaj za realnost.Pa bolan Sanko ti nisi dio,ti si sav politicka igra.Covjek kao Federalni ministar zdravlja sam sebe postavio za Generalnog direktora KCUS,odradio par desetina miliona ugovora za debeli procenat i sad magla jer se nema politicka podrska a cilj se ispunio.
Imas pravo skloni se od govana, uskoro ce valjda i ovaj narod skontati napokon pa valjda na izborima bude pametniji
Pa jarane na to mjesto si i dosao kao dio politickih igara....sto ne znaci da istina i pravda u ovom slucaju nisu na tvojoj strani.
kako za tako kratko vrijeme napravi minus od 25 miliona maraka duga
Čovjek sa ljudskim i profersionalnim dignitetom. Očekujemo hanumu Izetbegović, Bakirovu Miru Milošević . Pošto je Čović uhljebio zeta sada je na redu koalicijska hanuma... afertim nacio-lideri, svaki na svome teritoriju...
Naslov, tj njegova izjava je baš uvjerljiva "Ne želim biti dio političkih igara.." wtf ?
sve po zakonu :)...
Sebija kraljica....izgleda kod nje nema da ne može...jadni Bake zamalo bez oka osto kad je bilo la li za direktora Vojne bolnice....
Hoće Sebija da KUPI DRŽAVNU BOLNICU. Pare dao mužev prijatelj VUčić !
Ovo nisam mogao ne komentarisati...........dur guzici aaaaaa :-D sam zasjeo u fotelju,bio marioneta stranke. Pritisnuo onu sitnu buraniju da robuju,opuhali sve što je ostalo,oborili SAP da nema dokaza-jer bi bilo providno da svaki put gori DIP kada je smjena direktora. Ne kažeš kako su te nafurali i sve polupali,a ti trk kroz prozor.E moj Šanko............u ovoj lopovskoj državi nećebiti reda sve dok je na vlasti lopov do lopova skupa sa tobom!
@fantom slobode Ma jel? :-D Ima nešto što se parama ne može kupiti........džabe i pedigre :-) A ima i ona-ničija sila Bogu nije mila pa ćemo pratiti put druga Šanke.Bilo ih je još sličnih pa završiše otužno.