Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije tacno! Sto ne kazu otvoreno da nije problem s ruske strane, nego sa nase. Rusi su nam nudili DZABA HELIKOPTER SAMO DA SI SAMI POKRIJEMO TROSKOVE GORIVA, a ovaj trosi puno i politicari nikako da \"iznadju sredstva\" za gorivo. Radije ce pusiti da sve izgori, nadati se kisi i presutati da nisu htjeli preuzeti dzaba helikopter, ali im se nije placalo gorivo, pa neka krivica padne na Ruse. Eto, to ti je to. Na zalost...
Treba platiti koristenje ovog helikoptera a Bosnje bi htjele dzabe. Nekad su postojala Omladinske radne akcije kad je omladina dobrovoljnim radom gasila pozare, pravila pruge, puteve, tunele, fabrike...a danas niko nece da uzme kantu u ruke i gasi pozar!
Bosna gori od požara, a moje srce od ljubavnog žara.Ote mi Ahmo Herku pa sad tugujem :-(
svi lazete komplet novine, prvo stici ce jucer, pa danas u 2, pa u 4, pa sad nikako nije stigao... ne znam zasto lozite ljude okolo jer te informacije koje mediji plasiraju u javnost preko portala i televizije uopste nije potvrdjeno iz ministarstva o vremenu dolaska, samo izmisljate.
@24 podstol Konju ne prdi više, smrdiš po nacionalizmu, nisi interesantan više nikome, gori pola Hercegovine a ti opet u stilu papka vrijedjaš na nacionalnim osnovama. Idi i smrdi u smrdljivoj rupi svojoj.
Dosta zamajavanja sa neprovjerenim obećanjima. Taj helikopter gasi po Srbiji a od juče je došao i Iljušin iz Ruske federacije što zahvata 12 tona vode . Inače u Srbiji je lošija situacija jer su neposredno ugroženi naseljene oblasti oko Čačka i G Milanovca
pametnom je dosta iz toga sto si rekao, a to je da rs nije dio bih nego htjeli su iz srbije poslati kanadere i helikoptere pa su nase pametnice vlastodrsci to odbili
Genocidna tvorevina, okupirana teritorija Republike BiH, ta tvoja \"rs\".
Doći će u RS, neće doći u BiH. pametnom dosta.
evo sad sletio
PING 127.0.0.1
E NEMOJ NI DA DOLAZI BOGA TI, IMA 10 DANA KAKO SE PRIČA DA ĆE DOĆI NEKAKAV RUSKI HELIKOPTER A NIGDJE GA. AKO MENE PITATE NEMOJTE GA VIŠE NI SPOMINJATI,
Taj helikoper naše oči neće vidjeti. Nemojte obmanjivati narod, nije lijepo ovo što nam rade. Čas vijest doći će čas neće. Ako u nešto niste sigurni nemojte ni objavljivati.
Gdje su vam sad Turci, Iranci, bradonje iz kampova, gdje su vam Ameri, gdje Evropa? Nego sad Rusi upomoć? Ma doviđenja. Eno Rusa gase braći Srbima u Srbiji.