Izetbegović "učinio sve"
0
Rusija za Golovatova, BiH (nije) za Divjaka?
Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav Izetbegovic nije on za predsjednika drzave Mozda moze biti predsjednik udruzenja pcelara
Ne vrijedjaj udruzenje pcelara.
Jovanu neće pomoći jer je par dana prije zatvaranja u intervjuu danom HTV-u popljuvao Zlajatoglua i njegove jarane iz SDP-a za laži i prevare. Eto jednog citata \'Da u Predsjedništvu BiH sjedi autentični predstavnik Hrvata sigurno bi bilo drugačije. Ignoriranje većinskih pobjednika u hrvatskom narodu koči put BiH ka Europi, rekao je general Divjak za HRT\'. Eto Muslići kaj se tolko ložite to vam je razlog. A Jovo se \'92 nije borio za to da danas Nađa Dizdarević s još par zamotanih \'treba\' plaši djecu s riječima da Djed Mraz ima svinjsku gripu.
divjak odgovara jer je 2. maja 1992. spašavo guzicu bakirovom babi i slučajnom prolazniku, danas, njih dvojicu zaboli za ovog isluženog federalnog srbina, ali tako treba, jer vi ste ih izglasali, vi ste tako htjeli.
neka ti to uradi netko iz uze familije da dugo ne cekas i daleko ne hodas!
Jovo kominjara gospodar života iz dobrovoljačke nije kriv...al zamalo!
Ja bih ovom Jovi da da mi poglaba.
zamjeram g. Izetbegovicu sto se toliko truda ulaze u \"slucaj Divljak\". U ovoj zemlji postoje mnogo mnogo vazniji problemi od tamo nekog \"čikice\" koji provodi ljetnji odmor ispijajuci kahve po bečkim kafanama
DAJ POPUSTITE VISE S \"čika jovom\", KAO DA GA DERU SVAKI DAN U BECU?! ZAR NIJE SAM OTPUTOVAO TAMO IAKO JE ZNAO ZA POSTOJANJE OPTUZNICE?! JE LI GA KO TJERAO IZ sarajOva?!!
Magarac u Bec, magarac iz Beca..
izvinjajem se, nije mi prošla ova fora da sam Dragan, al pokušaću ijopet, morebit upali.
Sramno za Bosnu i Herzegovinu jos sramnije za Austriju
Gospodo, Haris je imao identicnu situaciju sa Ganicem pa je odradio posao. Kad se hoce i kad se zna, onda se moze. Haris je znao i htio, a Bakir niti zna niti hoce. Zaiskali ste, eto vam ga.
dokaz koliko su srbi porkleti mrze svog covjeka ime i prezime srpsko i opet nevlja pa kad je srbin valjo ako je drugacih od ostali odmah postane neprijatelj od drugih eto malo bih zamolio srbe da razmisle .kako ce nas drugi voljeti kad nevolim samih sebe ili ovog nevinog covjeka.
Ko ocekuje da ce neko slushati ovog nasheg, nazovi kako god hocesh osim onog sto stvarno jeste, grdno se je prevario. Covjeku dodje da se zapita za sto su palceni, od strane naroda, da urade ovi politicari. Na njih se covjek moze osloniti ko na lanjski snijeg. Sto se za ruse ne moze reci.
Ovaj ratni profiter Izmetbegovic se samo pravi blesav.On dobo zna sta zlocinca Divjaka moze vratiti kuci..LOVA, kao sto je spasila i Ganicija... Jedini Bog na Zapadu je DOLAR... Ali za Divljaka nece niko da da ni feninga...Ova uvlaciguza je posluzila Aliji u ratu i sada je ostavljena od minderasa da krepa...Uistinu i ne zasluzuje nista bolje ovaj otpad od svog naroda....
Kakvi rusi, kakvi bakraci...A, Bakir.. da je pravi Bosnjo i politicar je... bi Tirolcima mame, derao se, prijetio, svu tu alpsku bagru poslao slovencima nazad, a nama vratio Generala.. Ne zna Bakir, kao sto Bosnjo inace ne zna. Zato volim Komsica:\"dobicete po prstima, bagro alpska\" ma ko god da jeste ...