Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Načelniče ko dade dozvolu za gradnju "AS-u", a tamo treba da bude kružni tok? Batali te fazone i slikanje sa djecom - daj nam ove odgovore! Hoćeš li imati i tu "nekakav" četvorosobni stančić!
Svi smo... http://www.spijun.net/?p=12340
Zivotna zelja svakog prvacica je da sam sebi izabere skolsku torbu i pribor sa roditeljima u knjizari. Lijepo si trebo roditeljima uplatiti pare na racune, roditelji djecu za ruku i u knjizaru. Ovako si nacelnice napravio toliko sranje da ce te djeca pamtiti do kraja zivota kakve lijepe jednake ruksake si im kupio. Traume ima da imaju cjeli zivot i naravno fotografija za svakog prvacica kao potsjetnik na zbunjeni dogadjaj. Tvoje je bilo nacelnice pare da napravis, vidimo svi da nisi nego si uzeo iz budzeta narodne pare i kupio i sa iste budzetske hrpe i sebi platu isplatio, i sve to malo jos se slikas kako da su iz tvog dzepa. Zao mi djeteta dobice kuci batine kad se pozali da nece da nosa iste torbe ko ostali.. A roditelj logicno..Staaa ness nosat ti si bezobrazan, kriza i paff degenek.. Ili ko te pita nije ni mene niko pito nosices sta ti mi izaberemo..
HOCU I JA RUKSAK JARANE GDJE MENI RUKSAK?
Novi Pazar :):):)