Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da tebi onaj lažov Leo Pločkinić nije šta familije?? Front ne postoji 10 nego nepune 2 godine... a to da su SDP-ovci hahahahaha... pa ti nisi normalan, raspitaj se malo ko je predsjednik fronta. Čovjek kojeg je u emisiji na ATV Banja Luka Slobodan Popović iz SDP-a gađao olovkom jer ga je opleo pošteno, i njega i njihovu nakaradnu socijaldemokretiju. Zato od sada, prvo se raspitaj o nekom prije nego što ga olaješ... važi?
Odlicni komentari. Drago mi je vidjeti da je svijest BiH gradjana ipak visa od nasijedanja na nekakve proleterkse komentare koji veze nemaju sa istinskim reformama potrebnim za boljitak BiH ekonomije.
Ma kakav je ovo press. I kakav program mjera. Jesu li oni normalni??? To sto su rekli znaju i djeca predskolskog uzrasta. Da se dodatno zaduzino i da prosimo po Kataru uz preporuku jacanja regionalne saradnje. Sramota od vrha stranke!!!
Ooo,pa Lagumdzijih strijelaca dugo nije bilo ! DA li raja sa Sa-x zna da je \"Front\" udruzenje gradjana u Tuzli koje za svoji 10 godina rada niti jednom nije kritikovalo (makar dobronamjerno) rad opstinskog nacelnika Jasmina Imamovica (SDP).
Ovi Frontovci su legende... ne biraju koga \"kolju\". Samo naprijed... svi su isti.
ja predlazem da se svi mi odreknemo svojih plata i radimo besplatno za drzavu,nek nam samo daju hranu na bonove ili one tackice kod Selimovica...