Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za SDP je govor mržnje kada pričaš o kriminalu unutar njihovih redova!
Ovaj poceo pricati tek kad su ga smijenili iz upravnog odbora a dok je bio tamo sutio je...
Mljacko izletio iz SDP😂
Ako je slagao,trebali ste reci i zbog lazi,ali ocigledno da nije slagao.
Mogao si popisati kosti nasih pobijenih kao el kake u reviziji sjeme izdajnicko da se zatre
Napokon su počeli kriminalci izbacivati iz partije. Lagumdžijini aferimi
Frajer pravi svoju zgradu na Jahorini, kad je svoje odradio razvezo jezicinu
Lik obznanio neki kriminal a ovi ga istjerali a i sam je saucesnik ako je znao a tek sad iznosi
Docent sa Internacionalnog univerziteta u Goraždu koji je počeo karijeru kao nosač bolesnika pa onda završavao škole naknadno i bio sjenka Pindže. Poslije u kafani izgradio karijeru. Udarilo mu na ego kad pametni ljudi nisu poslušali neradnika Vranića štp je gurao Dadu kao svoju zamjenu pa zamjerio drugu Neki kojeg je dotad ukivao u zvijezde. Malo mačku teleća glava, hoće Dado da bude veći od sviju.Ubila ga sujeta.
Da li je moguce da je on toliko naivan da druge optuzuje za kriminal koji je on odobrio kao predsjednik UO? Ako je istina to sto govori onda ce kazniti i mjega kao odgovorno lice. Kakve likove imenuju na vazne fumkcije.
Tako je kad postaviš medicinsku sestru na čelo Upravnog odbora
Jel to taj pošteni SDP kad član te iste stranke nemože kritikovati svoju partiju. Gadi mi se ta stranka . Ovo danas što radi Nikšić nije ni slovo od ideje Nijaza Durakovića .
Ahaa, sve su krimosi samo ti nisi. Kad si štelio konkurse to je garant bilo po zakonu, ispricaj nam kako si zaposlio radnice, medicinske sestre,vozace. Pricaj nam i o tome kako si bio glavni u uzimanju para, ne branim ja ni sdp al nemoj nam palamudit o moralu i postenju. FUJ
isti ste vi svi.. u svim strankama i partijama
Moj Dado valja ti sad opravdati imovinu sad ce ti žena biti prva na udaru
Gledao sam ga na tv hayat, kontam ko je ovaj lik? Ja takve arogancije odavno nisam vidio, ali neutemeljene arogancije.
Sto je glava praznika to je ego veci..
Nesto dobro smrdi u SDPu. Jucer Zalihic danas Spahic. Ko je sljedeci? Niko ne daje izjavu povodom onog sto Spahic kaze!!!!
Jbg Ademire,poletio si visoko.Htio si biti ministar a onda laješ na one koji su te digli da ne budeš samo svirač.
Najlakse je bilo po Bakiru i na SDA..Al uzimaju svi lopatom, i to onom od Alije Sirotanovica.Ovdje treba svima dati nevazeci glas na izborima i postaviti jednog stranca da ovo pomete i da nam skine lopove sa grbace i budjeta i da popuni nove zatvore.Rasprodaja drzave , mimo tendera, traje vec vise od godinu dana.
Zato SDP, NS, NIP, ne daju da se odrzi Skupstina KS o bezbjedonosnoj situaciji u Sarajevu. Kriju vlastitu nesposobnost i svoj kriminal. Novalicu pomakni se, dobijas Niksica za cimera.
Moj Dato valja ti ponovo sviirati tamburu za sitne pare .