Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sebija: Država to sam ja! 😬
Tačno je da KCUS nema sredstava za rad. Iz ličnog iskustva znam i potvrđujem da sve lijekove morate donijeti sami! Malo je reći da su uvjeti za pacijente KATASTROFALNI! Tamo se ne zna ni ko pije ni ko plaća... Ne daj Bože da vam zatrebaju!
Molim vas....smijenite više sami sebe..........imate li obraza i malo? Na šahovskoj ploči vi ste pijuni a kraljica ima važnijih poslova ....ma gon te se :-D
Dvije operacije na Urologiji, u razmaku 4 godine, prozor u kupatilu uvijek razbijen! Dođe mi da odem sad da provjerim jesu li ga zamijenili. 😾
ko god ode gore on je rahmetli
Predsjednik AFhganistana danas u Briselu ! HOĆE U EU ko BIH !! http://www.avaz.ba/clanak/257097/blokiran-centar-brisela-zbog-posjete-predsjednika-afganistana
Trazili ste SDA i dobili ste. Kad su Vam oni svetinje onda suti i pusi. zivjela Sebija aleee alae laeee
Tim koji ovdje sjedi se isto tako redovito pojavljuje na Hayat ramazanskom programu.. ja doktora i guzice ..
Doktori su najveće dno ovog društva, a velika je konkurencija kod nas za titulu najvećeg šupka. Svi koji su imali novčane transakcije s njima, znaju o kakvim smradovima ja govorim...
Hebe Sebija uši otpadaju ! NA PITANJE ZAŠTO SLUŽI LJEKARSKA KOMORA ima različitih odgovora ? 1. Protušitanje: A za šta je trebala Sebiji Državna Bolnica ?? 2. Da direketori KCUS ne bi bili tipovi ko Sebija koja je 11 godina studirala za ljekara, pobjeglča u zagreb za vrijeme rata, i onda se vratila DA KRIVOTVORI DOKTORAT, a kad to ljekari spomenu hoiće da im čupa grkljan !! Mislim da ljekraska komora Sebiju treba da preispita i vidi čime se bavi i od koje ETIKE !
seka broji glasove negdje jel? :)
OSLOBODIMO SE TIRANIJE PORODICE IZETBEGOVIC I SDA
preko 20 priznatih doktora specijalista je napustilo bolnicu otkako je dosla izetbegoviceva,naravno da su pacijenti ugrozeni
I svi otišli u svoje privatne ordinacije koje su punili nesretnicima koji su bili primorani da dođu na KCUS. Zaista mi je žao ovih specijalista, evo pogledaj, sav sam rastresen od tuge.
Kome nije jasno da se radi na unistavanju KCUS i prebacivanju na privatne ambulante-klinike,taj je slijep i upadljivo glup.U KCUS ce se "lijeciti" puka sirotinja.
Uništiće zdravstvo ambiciozna i pohlepna idiotkinja... Već je rat desetkovao kadrove i napravio veliki zastoj, a sada finalno ostajemo bez iskusnih ljekara koji su trebali edukovati buduće naraštaje, što će dugoročno gledano dovesti do ekstremno niskog nivoa obučenosti mladih ljekara i do još lošije zdravstvene usluge uopšte. I zašto onda plaćamo te doprinose za zdravstvo? Nisu to njene pare, nego naše!
Kako kod reforme u zdravstvu Kantona Sarajevo se moraju odraditi. Ako Sebija to radi, nek nastavi. Dobiješ termin za specijalističke pretrage, samo ako si na samrti i tad moraš uvijek nešto čekati. Dosadašnje stanje katastrofa.
"Ponovila je da KCUS-u ne nedostaju lijekovi te da su oni dostupni svim pacijentima." - Dotični ljekar laže jer sam prekjučer morao punicu voditi privatno da vadi krv na Koševu nisu mogli da je vade jer nemaju regenasa i dr. potrepština. Ko koga laže ljekari???
Bakirovica bi napravila aferu sa Komorom kako bi sakrila i prikrila haos na Koševu. Pacijenti, jedu hranu koja nije nizašta, lijekova nema, pacijenti kupuju sve od aspirina do zavoja, gaze i flastera. Sebija moraš i ti i tvoj suprug da se navknete da ćete imati stalnu kontrolu na ovaj ili onaj način. To sve zbog pacijenata. Sa tobom i Bakirom ( prcoljkom Fahrom) Bošnjaci su već ušli u permanentnu opasnost po svim pitanjima zdravlja.