Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
razlog zasto se odrzavaju 2 bazara je da su se ove godine posvadjali organizatori i podijelili u dvije grupe
Postoji samo jedan Novogodišnji Bazaar u Organizaciji IWC tj Međunarodnog Kluba Žena a to je ovaj u DOmu Mladih. Istina, on se u prethodnim godinama održavao u Uniticu ali je ove godine premješten u Dom Mladih zbog potrebe za većim prostorom. Također, istina je da se uskoro održava još jedan ALI NE u okviru Međunarodnog Kluba Žena IWC nego u nečijoj drugoj organizaciji i nosi drugačije ima Božični Bazaar ili tako nešto. U svakom slučaju, lijepo je da je NOvogodišnji tradicionalni Bazaar koji 12 godina organizuje Međunarodni Klub Žena inspirisao i druge grupe građana da i oni pokušaju da rade na prikupljanju novca za najugroženije katergorije ljudi u Bosni i Hercegovini.
A zasto ne napisete da se ove godine isti bazar odrzava na dva mjesta- u UNITIC-u i Domu Mladih? I zasto malo niste istrazili zasto i zbog cega? I ako ovaj organizira IWCS, ko onda organizira onaj u UNITIC-u? Nivo ovog portala u informativnom smislu (a o istrazivackom novinarstvu da ne govorim) je zalostan!
a sto citas sa-x matere ti ako ti se ne svidja!