Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanci da bi SDAovci i kompanija radila mora im neko zaprijetiti... Fino... Trebali smo prije otkriti...
Ovu sam vijest cekala, napokon su se pocele dobre i pozitivne stvari desavati, kao sto bi inace i trebalo da bude uvijek tako. Jedva cekam prvenstvo.
Ovo nikad ne bi bilo da je ostala SDA!!!
Hvala Bogu pa se pocelo ulagati u mlade i sport, dosta je lopovluka ovih 17 godina
Tihić i SDA mjesecima su drzali građane BiH u talačkoj krizi držali građane BiH pokušavajući pred Ustavnim sudom BiH dokazati da je smjena ministara iz SDA vitalni nacionalni interes Bošnjaka. Nakon što je Ustavni sud BiH presudio da smjenom "Sulje i Muje" i imenovanjem "Huse i Hase" nije povrjeđen vitalni nacionalni interes Bošnjaka, kompletirano je Vijeće ministara sa ministrima koji nisu iz SDA.
PA ovo su reči pozitivne stvari, super ! :) Zaslužili smo ovako pozitivnih stvari što je više moguće
Ovo je prva pametna odluka ! Sada, kada SDP, SBB, HDZ BiH i HDZ 1990 konačno žele odblokirati izbor sudija Ustavnog suda FBiH, što SDA već godinama blokira kako bi za sudiju izabrala svog stranačkog intimusa, SDA i Tihić i to žele proglasiti vitalnim nacionalnim interesom bošnjačkog naroda što je apsurd i nonsens. Žalosno je da Tihić nacionalne interese cijelog jednog naroda svodi na svoje i finansijske interese svojih intimusa.