Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jarane pa ovo nije pcela na slici..kako se ti zaposli, hljeba ti?
Ako nema pčela, osa i drugih oprašivača bilja, nema ni čovjeka!
Mase osa Klixovcima ispred nosa:D
Članak od dvije ogromne rečenice...
E, baš ove ii Ministarstva zabole za pčele i pčelare :/ Otkud pesticidi koji mogu naškoditi pčelama uopšte u BiH!? Ko je dao dozvolu da se uvezu i mogu koristiti!? Pa bagro ministarska kad ćete jednom uljučit' to malo mozga ( a koji koristite samo da smislite kako ćete napunit' vlastite džepove ) i počet' radit to zašto primate platu.... Da niste VI to dozvolili ne bi do toga ni došlo!
Ne samo Monsanto nego i Bajer i slični, neonikotinoidi ulaze na velika vrata, čitaju li oni uopšte nešto o tome!? Ovo je bukvalno rezanje grane na kojoj sjedimo, sve zbog vlastitog i sitnog šićara. Nestane li ščela upotrebom ovih inekticida, NEMA ni biljnog života a samim tim i nas...
hahaha,ovi na Klix-u ne znaju ni pcelu od ose razlikovati.
kad prskaju polja pesticidima nose se zastitna odijela ali kazu da je ok za jesti.....
Ovo na slici je osa koliko mogu vidjeti hahaha :D