Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino.. Sad će struja poskupti da se namire neproduktivni rudnivi.
Neko se obogatio tenderisanjem u rudnicima neko kos u zatvoru nije. Zasto sute zbog vuska zaposkenih u administraciji ?Zasto rudari ne spominju kriminal?
Državo ne brukajte se!!!!
Zar mora doći do generalnog štrajka , štrajka glađu da bi se nešto riješilo ,zar mora svijet znati da smo najgora nacija ,zašto se ne riješi sve na ljudski način ,a ne da patite ljude po zimi i ne dajte im ono što krvavo zarade 🤬
A kad konobaru ne uplatis doprinos dva mjeseca dodju sve inspekcije svijeta da te oderu
Ma nabijem vas sve na kuru , i elektroprivredu i rudare, ja sam baja glavni pozdrav iz vojkovica
1:0 U prvih 10 minuta, za CDA Mafiju.
Traziti poskupljenje uglja,prema elektroprivredi..40 km za tonu to je nehumano
Ne može se podići cijena uglja bez da poskupi el. Energija. I sad je proizvodna cijena veća od one koju plaćaju domaćinstva.
Do iduce plate
jazuk...opet 2-3 mjeseca pa novi štrajk
Zenica propala odavno. Bošnjački Detroit.