Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"bušaću mašinu" Nepismeni "novinari", koji se ne bi smjeli tako zvati ! MAŠINA ZA BUŠENJE !
slažem se da treba ostati "bušaća mašina"
nema!! pare za masinu EP dala za reklame na klix-u da bi ovi pisali tekstove o sdp-u i sad vise neeemaaaa
...bušaća mašina...falširaju ga ovi klixovi "novinari", dragi mišo kovač da im pozavidi :))
...šta da ti rečem doktore...kontam jel vakat da popijem bana jelačića :))
vecu lopatu...
eto šta se dešava sa koncernom elektroprivred+rudnici federacije. jedini rudnik koji nije ušao u ovu uniju je RMU Banovići i prije 7 dana su objavili konlurs za prijem 212 novih radnika. Znaju kako raditi. Bravo!
Nazadni dio Federacije puca po svim šavovima .
ovi rudari imaju 1500 km primanja. ako nece oni ima ko hoce
nedavno ih je nekoliko glavu izgubilo... imaj to u vidu prije nego izjavis nesto besramno poput ovoga. njima ni 2500 nije puno dati buraz! rudarski kruh ima 7 kora!
Kao da postojeći radni uslovi nisu dovoljno teški. Nadam se da će ustrajati u svojim namjerama i da će im udovoljiti zahtjevima. GO, rudari!
titi su radnici bili na prvom mjestu! i u njemackoj je arbeiter na 1. mjestu... pa neka neko vidi gdje smo mi lafu gospoda, a gdje su svabe
Vjerujem da to nije samo da se ispita ima li uglja u dubini već i radi sigurnosnih razloga, da ljudi znaju u šta kopaju... Ko veli, ima plata ostalo nebitno, e u rudniku je svaka sitnica bitna i može predstavljati razliku između života i smrti.
@Čuvar plaže, nije se ulagalo ni u Raspotočje, pa se dogodila tragedija. Rudari su smrtno stradali, a da niko nije odgovarao. Da je neko prozvan na odgovornost i zatvoren zbog izazivanja nesreće, danas ovi rudari ne bi morali na ovaj naćin tražiti potrebnu mehanizaciju. Inžinjering bi sam znao šta im treba za moderan i siguran rad i to bi bilo nabavljeno bez ikakvog njihovog zahtjeva. Ne idu oni u jamu, šta ih briga za tuđim životima i ugljem koji treba da zagrije bolnicu u Zenici! :(
to ti je reći uposlenik....sve go zanesenjak!