Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vladajuca oligarhija je instalirala svoje pijune kako u sindikate, tako i u ostala udruzenja koja su na budzetskim jaslama. Ova "podrska" je narucena kao sto ce narucene biti i ostale sindikalne podrske.
Naravno da ce biti podrska kada je ovo jedni premijer u istoriji BiH koji radi svoj posao !
U ovoj drzavi nista nije transparentno, pa cak ni eventualni uspjesi vlade. Da je gospodin Niksic bio pametan da objavljuje svoje uspjehe i neuspjehe, mislim da bi ga dosta naroda podrzalo i da se ne bi trazila njegova ostavka. Ovako... niko nikome ne vjeruje. Zasto gospoda rudari na izadju sa konkrektnim stvarima u kojima im je Niksic pomogao pa da na taj nacin pomognu ovom covjeku? Neka naprave paralelu izmedju toga sta su imali prije, a sta imaju sad. A ne samo "nama je pomogao".
Da si mi rodijak i da radim u BH Telecomu na nekom ad acta mjestu i ja bih ti dao punu podršku :)))
Premijer je covjek nad covjekom, zivota mi! Nekoliko puta je do sada podnosio prijavu protiv sebe da mu se ispita njegov rad, da li radi po zakonu, i sta se moze reci protiv ovog covjeka? Da je vise ovakih politicara u BiH! Ovaj covjek ima veliku podrsku gradjana ove drzave!
a znaci kenan mu se zove sin :)
Rudari su dali podrsku premijeru na njegovom radu i zalaganju , jer njegov rad i zalaganje ne moze niko osporiti. Preporodili se rudari od kako je ovaj covjek dosao na mjesto premijera Ovaj covjek je uspostavio reda u Vladi FBiH i ovaj covjek odavno radi ono sto mi ovih dana trazimo, i ovakve ljude treba podrzati!!!
misevi bjezite u svoje rupite kopajte i šutite
Mozda potplatio ih jer nevidim rezultate ni jedne vlade. Kako ovi radnici misle da revollucija treba izgledati? Da se satori razapnu? Koncert muzika?
Niksic mora dati ostavku, govedo jedno!!
sta ce rudari, ja sam pao sa stepenica fakulteta politickih nauka u sarajevu i ja sam gladan.