Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko je Zeljku Kopanju skratio za obje noge? Isti oni koji su isto zlo uradili Nerminu Tulicu.
samo se vi zezajte, zar ne vidite da je ovo ispitivanje terena!? samo kada nam opasani eksplozivom ulete u gužvu ili kada nam tramvaj dignu....hmm braća...asmo pojma nemam kako onaj idiot Sadović može izjaviti da je sigurosna situacija u BiH zadovoljavajuća...
prilog gornjem kom. - radi konstantnog smijanja u mikrofon vecina slusateljsva voditelja su psovali - vrijeđali - opominjali - samo jedna - ,,dama\'\' - kao i uvijek (LAZNO) izrazila zgrazanje nad slusateljstvom i toleranciju vs divljenje voditelju - da si i na taj nacin otvori prostor za svakodnevne politicko-vjerske etc. tirade.
u jucerasnjem terminu centralnog zatvora (15:30 do 17:00) na federalnoj - bas u tom terminu - voditelju je NESTO bilo jaaaaaaaaako smijesno !?
telekom operater moze to provjeriti bez ikakvih problema
ako i ne mogu oni, telekom operater definitivno moze!
Idiotizam!!
Pa kako to nemaju ccccc, pa sto ne kupe tu savremeniju opremu, naravno od para bijede i penzionera kojima naravno znaju skinut i po pola penzije za nepacene racune a ljudi nemaju ni TV-a, pa nek se malo ponove, vako sramota Boze dragi, kako ce mo mi sa ovakvom skalamerijom u Evropu....
garant su im Vaki :http://www.limundo.com/slika-Iskra-telefon-19245x400.jpg
Odavno vecu glupost nisam procitao..., jeli ovo neka zajebancija? lol cccccccc
\"...RTV Dom ne raspolaže tehničkom opremom koja može evidentirati dolazne pozive.\"??? Ako već nemaju novije telefone od onih iz \'79 god. pa im isti ne očitavaju brojeve, ili ako je broj bio prikriven, valjda je BH Telecom u stanju to da provjeri, zar ne?:) Mislim kakva je ovo glupa konstatacija?!