Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OSIM POLITIČARA, ESTRADNIH LJUDI, ONIH ŠTO SU SE NAKRADI I MALI DIO ONIH KOJI IMAJU SREĆU DA NEGDJE NEŠTO I ZARADE POŠTENO, OSTALI I NE TREBA DA RAĐAJU. ODNOSNO GOVORIM O ,,OSTALIM,, DAKLE VEĆEM DIJELU BIJEDNE OD BOSNE NEKA RAĐA, NARAVNO TO IM VLAST JOŠ NE MOŽE ZABRANITI NITI OPOREZOVATI ALI NEKA ZNAJU DA RAĐAJU SAMO HAMALE BOGATIMA I DA ĆE DOK SU ŽIVI GLEDATI KAKO IM DJECU TLAČE ZA PAR MARKICA I TO UKOLIKO BUDU IMALI SREĆE. OVO JE MOJ LIČNI STAV U KOJI SAM MILION POSTO UBIJEĐENA.
Haj ne serite ko da je bolje u Federaciji i ovde jaše ko koga stigne.Razvode se svaki dan itd.
"Iako u našem društvu vanbračna zajednica još uvijek nije prihvaćena kao bračna, jer smo "zarobljeni" tradicionalizmom" Koja moronska izjava... Cuj "zarobljeni"... Sama u tekstu gore objasnjava kako djeca u vanbracnim zajednicama imaju poteskoce, kako se roditelji cesce rastaju, kako idu u delikvente... Al izgleda mi smo "zarobljeni"...
Iako sam pobornik braka kad djeca dodju, bio ti u braku ili ne, to nece utjecati na tvoju srecu lii kvalitetu zivota sa partnerom. Nece ti papir sprijeciti razvod. Ovi sto ostaju pod svaku cijenu u braku zbog okoline, cine jos gore svom djetetu. Bolje kod rastavljenih normalnih, nego kod spojenih koji se ne mogu ocima gledati, svadjaju se svaki drugi dan, redovito casteci jedno drugo divnim rijecima.
moje jedno ime, musko je, u Tesliću, kad poraste saljem ga u janicare
I tako je to radio pečinski čovjek!
Dođe turčin izkara i ode nazad u Tursku a kopile ostavi pihihphpih.
Vlaska kopilad!
ne dobro