Opština da naplaćuje zemljište
0
RS se povlači iz projekta izgradnje državnog zatvora
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad nemaju u planu da prave VIP celiju za mene i moje gu.zne havere mi se povlacimo iz projekta!
Zatvor od 501 mjesta kostao 24 miliona a od 301 treba da kosta 40 miliona. Ima li tu igdje logike da manji zatvor oko 40 % vise kosta ?
pa nisu budale u RS znaju da bi morali samo svoje ljude zatvarat, zato bolje se povuć dok još nije kasno.........buuuahahhhahhaa
Aplauz i podrska miletu-traktoristi u pljačkanju i skorašnjem krahu/raspadu/gušenju republike šumske i tamošnjih zadojenih, slijepih i najglupljih svinjo-je\'b\'aca, zvanih \"srpski narod\"! NAPRIJED RONHILE!
DE SAD LJUDI, SAMO VI SJEDITE, NEMOJTE SE BUNITI NISTA, NEKA NAMA OVIH STO NAS IZBODU ZA CENERA NA ULICI ILI U TRAMVAJU, YEBO ZATVOR. CCC! P.S. I CINILO MI SE DA CE PRICA O ZATVORU BITI SAMO BAJKA.
državni zatvor!!?? hmmm! pa zor je ovaj fekal iznenadno posto država? deri Dodi, deri Čoviću! zakucajte im guzice na svakom mjestu! da vide kako im je njihova \"država\" funkcionalna! šugavi lojavci misli mogu pobjedit i srbe i hrvate! a sad izgleda opet fali zraka! ko nekad u srebrenici!
šta god procitaš ili cuješ sve sam kriminal i lopovluk
-Jao drzavo sta si proizvela ovih 16-stak godina zadnjih da ti trebaju zatvori -umjesto stanove da gradite ,formula za to samo ATOMSKU bombu i sve poravnjat sakupiti ih u parlament .
KO DRUGOM PRAVI ZATVOR SAM U NJEGA UPADA :))))
Najveći a ne največi. Birač a ne Birać. Btw, mostarski aluminij je najveci izvoznik. I ostavi se gugla ( i zapitaj se ko je sve vlasnik tih firmi u fbih ako to ima nekakve veze )...pitam...jel\' razlika 10:1? Nije cak ni 2:1 sto bi moralo biti po prirodi stvari. Nije sporno da je fbih finansijski jaca, to je i logicno s obzirom sta se sve nalazi na teritoriji fbih. Besmisleno je pricati o ekonomskim desavanjima kad je prva pomisao vecine da smo mi bolji nego oni (ma o kome se radilo). A da se uplicem u sovinisticka prepucavanja, ne pada mi na pamet. Moderacija je svakako odavno umrla na ovom sajtu. Lopova ne manjka ni u jednom dijelu BiH. Btw, sasvim logican i ekonomski opravdan potez vlade rs.
istina je da se u sarajevu lakse dolazi do zaposlenja, i da se bolje zivi, ali nije pretjerana razlika u kvalitetu zivota. Međutim, razlika između, recimo Visokog ili Kaknja i Rogatice, Vasenice itd. je ogromna. idem cesto u ribu po istocnoj Bosni i znam sta pricam. a plate nisu vece 10 puta niti mogu biti, jer je BiH jedno trziste i funkcionise kao spojene posude, tako da ste i vi hajrovali od te pomoci jako mnogo.
necemo da pravimo zatvor u drugoj drzavi
Ja i zivim u tom dijelu BiH...i tacno je da se losije zivi. Nije ni prije rata bilo nesto previse bolje.Pretpostavljam da si iz Sarajeva i pa ti poredjenje i ne stoji. jer Sarajevo zivi bolje od ostatka drzave by miles Ja te pitam jel razlika 10:1? U platama. Koje u oba entiteta, usput budi receno, drze drzavne (zovi ih kako hoces) sluzbe. Opservacije...ako cemo ispravno. I o kakvoj sveckoj, ti tita ti???
vlaska posla
da dodam....vazno je mrziti Srbe i nekoga mogu razumiti zbog svega sto je bilo ali ovu balavcad koja komentarise i pojma ni o cemu nema nikako...ali je tuzno da odrastaju tako.
covjece jesi se ti kad vozio po istocnoj RS pa iznos takve obzervacije, na nivou nekoga ko je odselio u sveCku prije 20tak godina? :S
Heh smijurije od komentara, povukli se entiteti jer se finansira KREDITOM koji uzima BIH....a da pitam ove \"strucnjake\" za propast rs...znate li koliko je pomoci dobila fbih a koliko rs? Odnos je najmanje 10:1. A jel\' realni odnos u razvijenosti 10:1? Zapitajte se gdje je razlika....