Opozicija upozorava na deficit
0
RS se ipak zadužuje za dvije bolnice
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos malo pa ce sumska na prosjacki stap......nece cobani u EU ali im eto nisu mrske pare od istih.....seljacka posla !!!!! SIKTER
Meni ovo mirise na Grcku!
100.000.000 €ura ovi počeli ko Grčka
Mi nemamo nista protiv... Da hoce i to realizovati...
jadna majka tebi, jer ces se na kraju dolaziti lijec iti u Banja Luku.
Žalosno je zbog čega se moraju zaduživati. I još žalosnije je koga će okriviti sutra kad ne mognu podići kredit za dvije kosilice. Biće da je to sve maslo onih iz Sarajeva. Treba se odcijepiti od njih i RS će biti ko Švica. E onda ćemo se mi zajmiti za naoružanje. Čeka nas svijetla i prespektivna budućnost, eh.
Jadna majka buducoj generaciji u četnitetu , nece imati za pezz bombone