Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi iz RS bi uništili Srbiju - nešto kao Hercegovci u RH tako bi i oni bili veći Srbi od samih Srba u Srbiji. Takvi kakvi su uništili bi srpsko gospodarstvo i još predbacivali da su se žrtvovali za sve i svašta. Evo, točno tako bi to izgledalo. Spoj RS i Srbije bi bilo ekonomsko uništenje Srbije. Kao što bi spoj Hercegovine i Hrvatske bilo uništenje Hrvatske (nije dosta što u svim većim aferama počasno mjesto imaju tajkuni iz Hercegovine).
Znaci Doda ..bjezi na traktor i vija Srbija..
Ovo je ludilo, ovom narodu zaista treba da uči, al on to ne zna već stalno ponavlja iste greške...bira iste ljude a hoće promjene pa eto vam promjene...tražili ste trpite...
Počeo ovaj portal prepisivati SDPTV :D
Ma ja mogu i psti ako treba , nece mi biti prvi put samo da me moj Dodo dobro zguzi !!!! ZIVJELA SUMSKA
Nema nam realiste seljobera da nam malo zagusla o svom boljem blentitetu !!!!!!
STA JE BABI MILO ,TO JOJ SE I SNILO !!
Ja mislim da je vec godinama jasno da SNSD ide po principu \"RS zauvijek a BiH dok mora\". Kad nestane sredstava, koja se dnevno izvlace negdje drugdje, rijekama ponornicama, onda ce reci \"Vidite nemoze RS sa BiH\" i izmisliti neki nacionalisticki razlog za kobajagi socijalni unrest i polako vuci RS dio BiH van, zna se prema gdje. Ja ne znam ko to dozvoljava i zasto ali slijepi probudite se prije nego je kasno.
I taj Dodik je frajer koji će određivati što će i kako biti u BiH, a po RH će ići u posjet Jasenovcu. Na što se pale bosanski Srbi... On će se pridružiti Srbiji pa će raditi Veliku Srbiju, a Srbija ne zna ni kako održati vlast od nezadovoljstva naroda. Svašta.
Netočan naslov, RS-om će vladati SNDS jer on predstavlja sve navedeno u naslovu.
auuuu Stojo, pa zar RS nije bolji dio BiH, barem tako Do-dik laje po medijima. Moj Do-diče, crno Vam se piše, a haman i nama... ali, tek nakon vas.
pa znatel sta je deflacija,prije nego napisete msm da ce inflacija udarit.
ovo je udar na RS treba ukinuti SDS... joj doDick je doveden da rasproda i unisti RS, mislim to nije jasno samo nepismenim domacinima iz rep. brdske
Pogresno postavljeno. Kad dodje u sitaciju da nestane novca ( maj 2012) doci ce do oruzanog napada na federalni dio BiH i to na teritorije gdje zivi Bosnjacko stanovnistvo.
Ko da je nama u Federaciji bolje? Kako pisete sa strascu o problemima u RS reko bi covjek da kod nas ruze cvjetaju u federaciji. Pa mi smo kao druztvo organizovani 1000 X gore od Rep Srpske, imamo vise \"dzabanera\" 100x vise nego oni. Mi u Federaciji se ne mozemo popraviti a oni ipak mogu...
\"RS-om uskoro neće vladati SNSD, već deflacija, socijalni bunt i nemiri\" Iz vasih ustau bozije usi