Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MISLIM da ce gospodin predsednik RS Rajko Kuzmanovic do kraja ispostovati svoja predizborna obecanja / tako sto ce mnoga ovlastenja povratiti u RS koja su prisilno joj oduzeta ,a niukome slucaju dozvoliti da joj se bilo sta vise uskracuje i oduzima,kako bih u skoroj buducnosti i sam;bio odlikovan GRBOM i ZASTAVOM [RS] od samoga naroda REPUBLIKE SRPSKE!!!!!!
BiH nikad nece funkcionirati kao jedinstvena drzava. To je cinjenica svidjelo se to nekome ili ne. Prije ili kasnije ceka raspad BiH koja jednostavno nema perspektivu. Nazalost sve ce opet biti rjeseno ratom jer sva tri naroda razumiju samo govor toljage....... Nema tu nikakvoga dogovora.....niti ce ga ikad biti.
Foor Doc : Kakvi ba mangupi glupi ? Ja vidim samo glupane a i tebe medzu njima kad ovakve intektualne comente postavljas!!!!! P.S Bog vam dao bolju pamet ?!!
„Mislim da se zakon predlaže isključivo iz htjenja Federacije BiH, a samih tim i preko zajendičkih organa, da se RS-u oduzme ta nadležnost kao dio pravosudnog sistema s krajnim ciljem njegovog urušavanja, kao stuba državnosti i suverentiteta RS-a“, rekao je Čizmović na zajendičkoj pres-konferenciji nakon razgovora. Cuj stuba drzavnosti i suvereniteta sumske,pa od kad ste vi to suvereni mangupi glupi,nikad da shvate da su unutar BiH,al ako zele,bujrum u Srbiju preko drine sa opancim i traktorima,mi Bosnaci i hercegovci se nebi protivili,pa tamo sa bracom budite suvereni :)