Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kad moram opet........... STUPID.............. BOSNIANS.......... ETO...............
pa serbske kurhave sire noge danju nocu za bosnjaku spemu, kvalitetna, radjaju se lijepa djeca, pametna, humana itd. Sta ce sad , genocidasi.
Eto sta sam vam ja pricao dok je bilo reci o paradi ponosa, jesam li tad pisao da je nas srba vise od 80% ped.era, i da su bosnjaci kar.ali nase zene, mnogi su me kritikovali a evo sad se sami uverite, ne mozemo mi da pravimo decu, a i bosnjaci ne mogu toliko da postignu, jer dok odrade svoje balijke, pa nase srpkinja, pa hrvatske sokice, pa ne mogu ljudi sve da postignu, evo duduk konacno pristize bosnjacima u pomoc da bi im olaksao posao, znaci mogu i dalje kar.ati ali ne moraju praviti decu, to ce mile umetno da uradi, a zene samo treba da odu kod bosnjaka da ih opa.le pa da se vrate kod mila on im inakciju rokne i eto novog Obilica. Nazdravlje.
alejkumu selam ! ima ima, evo ja sam srbin
esselamu alejkum ! imal ovdje srba ???
ovo je Dodick sebi naštelio biznis, sad će Dodickova farma tovljenih krmaka još više imati profita, svu spermu će iz krmaka sad presađivati srpkinjama u ovoj novoj bolnici ..doduše nikakva razlika se neće osjetiti, i od sada kao i do sada će se rađati hroktavi klempavi genocidaški Srbi i degenerici...
OCITO DA IM CUNA NEFUNKCIONISE, SVI SE DALI U POLITIKU ILI RIBOLOV I LOV
Oplodi me Mile!