Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve se nema a imaju ove protivgradske rakete.. rastjerali su sve oblake iz RS-a u Federaciju.. imamol mi ovih raketa da im vratimo oblake nazad?
da da eno kragujevac se utusi od kiše
cekam srpske bubrege bice bureka ne brini sr,kod nas je sve desno
Nevjerovatno je kako Srbi ne reaguju kada ih njihove prave budalama. Ovo je samo pokušaj da se ublaži nesposobnost vlade Milorada Dodika da se izbori sa poplavama.
Je li ovo samo ime protivgradnih raketa govori za šta služi, pošto vidim nigdje u članku ne piše za šta služi, mada se može skontat ako pročitaš čitav članak, ali ko to čita.
srbi kao nebeski narod imaju puna prava da samaraju oblake ako ih neslusaju.....
nek ste makar u necemu efikasni
ma jeesu klinac, ko ce dokazati da uopste to ispucali. Sada aako ih neko pita gdje su silne pare koje su date za te rakete oni ce reci otisle pare u nebo :) Ma seru sa ovim tekstovima samo da kazu da RS ima nesto, bilo sta... para ocigledno nema... cak ni od Rusa
nek ste makar u necemu efikasni
Ma da ispale milijardu raketa, protiv dragog Boga ne mogu nikako ;-)).
nemas ti pojma zivis u svom nekom filmu..Bog kaze cuvaj se cuvacu te znaci da sam sebi olaksas zivot treba se boriti sa svim nepogodama a da ne ucinis nista i cekas da te pogodi u glavu to nikom ne treba,,treba se Bogu moliti ali treba preduhitriti prirodu jer sve je zagadjeno..
Tako je, ali zar ti mislis da se moze protiv Bozije odredbe? Ne moze!!!! Ako je vec sudjeno da nevrijeme pogodi neki grad, pogodit ce protivili se mi tome ili ne.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Smrt ovoj današnjoj Bosni, sloboda vječitoj državi Izraelu.
Idi u Izrael sta cekas???
zaboravila si da kazes zivela Zenica...ajde begaj
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Hahahaha. Oluja, oluja cudo ti je to. A ovi iz Knina to najbolje znaju. Jos kada dobiju dva ruska helikoptera moci ce Njemacku spasavati a ne Republiku Smrdsku :D
kako se gradacac ugura medju ove srbe
prikazali im se muslimani nebeski narod
mmmmmmmmmmm ;)
Otkad se raketama mogu oblaci rastjerat???
te rakete se koriste za protiv tuče, kada ekplodiraju gore u zraku nekako spriječavaju da se stvaraju komadići leda to jest tuće.
Srbi su uvek bili dobr strelci..imaju ostro oko i mirnu ruku
genocidasima je samo u krvi agresija sad kad nemaju koga, istresaju se na jadne oblake...
ma samo vezbamo da budemo spremni zlu ne trebalo