Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rotary je svjetska organizacija osoba iz stručnog i poslovnog života koje se posvećuju humanim ciljevina, cijene i promiču visoka etička načela u poslovnom i privatnom životu i šire dobru volju i razumijevanje u svijetu. Ovi ideali njeguju se u rotary klubovima, u kojima se sastaju osobe jednakih nazora. Procitaj bjedo sta o zivotu, procitaj nesto primitivni narode. Ljudi su odvojili svoje vrijeme, izdvojili vrijeme od svojih porodica, organizovali I sproveli dobro djelo
Čuj šire dobru volju i razumijevanje... kakvo šupljiranje. Širim i ja pa se ne okupljam u nekakva društva ekskluzivna za koje ti treba pozivnica. Ili kad čujem bave se humanitarnim radom ali narod ne može učestvovati ako nije član, a ne možeš biti član ako te oni ne pozovu. Kakve su to onda humanitarne akcije ? Sve mi to smrdi samo kažem.
Zvanično registrirani lezihljebovići, lobiranju da dobiju velike poslove u institucijama, bankama..., a zauzvrat rade na izdaji!!!
Sta si ti "vjernik" uradio? Osim sto ken'as po portalima. Novac vam trose Kristo I Magazinovaci ebali vas oni a I vi njih!
Besposličari!!!
Što masoni dijele šakom i kapom tuđi novac. Kod nas registrovani i masoni i oni nacisti iz Hanns Seidel anamoone Fondacije.
Koja je poanta ovog Rotary kluba meni nije jasno
Oni su masonski vrtici....