Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jarane vi ste izgubili rat 1993 u Bugojnu i srednjoj Bosni i onda ste porazeni pobjegli , kao i srbi iz Krajne. Nije vam se ostvario projekat Herceg-Bosne u Bugojnu.
nije uskoro welnes centar nego vec posoji welnes centar koji je baj d vej odlican.los vam je izvor informacija,a sto se tice ovoga komentara prije mene mnogo toga se dogodilo u bugojnu i niko nije odgovarao.Sta je sa muslimanima iz vrbanje kralju?u svakom slucaju slazem se sa tobom ne treba da se zaboravi a jos manje da se ponovi.Peace!!! pozzz iz austrije