Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo vi svirajte qrcu, jadnici zavidni, a Tuzlaci & co okacili ljiljane, raspuhali rostilj, ohladili pivu, odvrnuli muziku i samo lagano. Tuzla = Bosna.... svidjelo se to nekome ili ne :)
sve se nema a prasici se vrte
Ne opterecujem se Vasim zivotom hehe. Vi i Mi vidis da sam dajes odgovor na tvoj slobodni zivot. Ni Mi kako nas zoves smo svi isti niti ste Vi svi isti samo mi se gadi taj patriotizam, neka srednjovjekovna zastava uz lokanje, bacanje smeca i to sve na 1. Maj tj. mijesa se dernek, pijanka, komunisticki praznik, neka zastava tako da kad se sve spoji mi uzrokuje neki vlastiti stid sto sam iz Bosne a iako sam iz Bosne volim je kao moju regiju a ne kao neku izmisljenu naciju koju ne zele ostali. Samo da znas da su zivi ti sto su nosili ljuljane u srednjem vijeku nebi vam sigurno dali da slobodno zivite.
SIROTINJSKI PRAZNIK
Svaka cast Tuzlaci. Uvijek ste znali uzivati, uzivamo i danas. Oni koji lose misle o Tuzli, nikad nisu ni dosli kod nas, kako bismo ih ugostili! Pozdrav za sve ljude dobre volje!
Ako si Bosnjak ne mora znaciti da si musliman.....To sto vi mjesate vjeru i narod, i po vama svi Bosnjaci moraju biti muslimani je vas problem. Vjernici u Islamu ne piju, vec se drze pravila svoje vjere. Drugi ljudi rade sto zele, jer imaju izbor. Nemoj se previse opterecavati nasim, za tebe tudjim, zivotom. Brini se za svoj, a mi cemo nase zivjeti kako zelimo! Zivimo ipak u slobodnom svijetu!!
Pravi muslimani zar da Muhamed da se loce toliko. Zastava je najbolja. Ljiljane su dobro gledali zadnji muslimani u Al- andaluzu prije nego sto su dobili nogu. Alkohol + bandera cristiana ma super ste.
Ilinčica nije uzvišenje, nego brdo visoko 450 metara, Ilinčica je i masovna grobnica raznih vojski iz prvog i drugog svjetkog rata i mjesto gdje su se streljali i pokapali komunistički neistomišljenici do 1966 godine.
hmmm... razmisljao sam i imam idealno rjesenje kako da se mi sarajlije rijesimo nesretnih ratnih izbjeglica (selja.ka iz foce, gorazda, visegrada itd...) hajmo ih jednostavno poslati sve u tuzlu, tamo ce im ionako biti bolje i bolje ce ih tuzlaci prihvatiti jer i oni su takvi.
Jeste li ispekli prase,mi u Maoći jesmo naš kako je dobro ispalo ma prste da poližeš.
A ONA ZASTAVA ZA ZADNJOJ SLICI ZNACI VALJDA DA JE REZERVISANO SAMO ZA BOSNJAKE. OSTALI POD SVOJE BAJRAKE. POSTENO BRATE !!!
Ratko Mladić i Radovan Karadžić
I love Tuzla i Tuzlanski kanton :D :D makar nemamo Sandžaklija i bula ko ovi u SK, hihihihihi....
Jel se ja trebam stiditi sto sam otiso sa drustvom na vikendicu i sto sam potpalio rostilj,popio koje pivo i sluso narodnu muziku.Ja se time ponosim jer znam da imam skim otic popit i posjedit.Vas niko nije zvao da idete piti pa vam je krivo,e neka je.
nepismeni novinar koji je pisao ovaj članak ne zna da se Bistaračko jezero nalazi u Lukavcu.
a tvoja mama balijskom kitom
što se baljuge dave krmetinom. c,c,c,c....