Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li Bosnjo dobiti Like bez Razloga .....
da nas bosanaca nema trebalo bi nas izmisliti
a gdje vam je djalminja? :)
Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada od kuće možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Šta ti je potrebno: računar, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. >>>> Za više informacija na mail: [email protected]
Samo u Sarajevu!!! :)
http://www.youtube.com/watch ?v=G4-RxRDABTI&context=C 3170b2aADOEgsToPDskIHt2r2nrC b7Cu26aS50p3g
Jos ilahije i kaside da nam pjevaju i sviraju , gdje bi nam bilo kraja . Zivili !
Koji seljaklukkkkkkkkk , hahahahahahaha
Pravi mahalski duh .
Bem ti rostilj na lektriku, k\'o da ga je neumorna kupila..... Nidje cevapa da podmasti peleh. Prijatno momci....
Čuj glupog komentara - \"da su u USA...\". Da sam ja Gisele, matila bih gadnu lovu. Ali nisam. Idi nesrećo u USA, među one seljačine što ne znaju gdje se Evropa nalazi, tamo i pripadaš, mozgu zakržljali.
E sto bi volio da i ja živim u USA. Imam osjećaj da bi onda bio gradski čovjek kao sto je Maja USA. Nek se uglavnom po nadimku vidi gdje satro živiš. Svašta se vala nakotilo i u USA. Slazes li se Majo?
Majo sta ti znas o USA. nemoj se folirati majke ti. u USA su ti najvece seljacine sto postoje u svijetu. REDNECI, Nasi seljaci su barem radnici i imaju svoju zemlju. Ovi njihove seljacine nemaju nista vrlo su primitivni i neznaju ni kako karta svjeta izgleda. Smrde nemaju prebijene i krivi su im Crnci i Mexikanci sto su niko i nista u zivotu. Nasi seljaci su najbolji seljaci -)
Da su u USA, bili bi uhapseni radi primitivizma i rostilja ispred zgrade. Toliko.
ahahahahahahahaaa,vecega ludaka nemaaa,,nema,,nema,nema hejjj...hahahah..pa to je samo Goran mogao da osmisli i uradi,,al vala svaka cast svimaaa.bravo raja,nigdje nema duha sarajevskog--dobar apetit i nazdravlje.Pozdrav iz Beograda.....
Najljepsi dan u mom zivotu :D gradom nikako nisu hodali papci sa Ilidze :D GRADSKI DUH SE OSJECA ! :D
Svaka cast to je Sarajevski duh!Nije bitno sta radimo vazno je da nam je dobro.