Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da se bore. Prose, tuku i pale neduzne ljude. Dodji im na onaj sugavi anex i hodaj tri sata sa kolegom nudeci im skolovanje oslobodjeno troskova, zalupe ti vrata nakon deset sekundi i recenice zasto si tu. Neka istruhnu paraziti.
Oladi malo... Nismo ti mi krivi sto si hADUM pa mrzis sve oko sebe.
ROMI NAPRIJED....DOLE BOSNJACI, SRBI I HRVATI. BRAVO ZA ROME.....BRAVO....OSTALIMA J.E.B.E.M. ..M..A..J..K..U ...VJERNICK0-PRIMITIVNU
Znal ko onaj klip. Policija svuda, ne daju da prosimo, da krademo, nista nam ne daju.
a ovaj ampak je firaun iz sumske.
@aksa Hajde bolje da smo poznati po kukanju, nego po nehigjeni, laganju, indijskom i turskom potomstvu.
@ampak 08.04.2011. u 19:27 Po tome ste poznati u svijetu, to vam je proslost, sadasnjost i buducnost. KUKANJE I TUZAKANJE. Od toga nema selameta!!!!!!
Vidim i o Gojnerima pisete. Hajd fino. O nama, Folksdojcerima, nikad jos niste ni clanak napisali. A kamo da se neko pobrine o nasim manjinskim zajednicama u BiH. Pu bagro!
Da si isao u skolu nebi takve gluposti pisao. Pametniji si kada sutis.
Stvarno je taj Hitler bio mangup!
pitajte gospodina Sejdica za % od svakog tendera namijenjenog romskoj zajednici!!!!
Tačno je da su Romi ugroženi narod ne samo u BIH nego u cijelom svijetu.Društvo treba da se pozabavi tim pitanjem zašto je to tako i pokušati pomoći onoliko koliko može. Međutim najveću pomoć mogu dati sami sebi preko raznoraznih romskih udruženja koja će pozitivno djelovati na svoj narod pomažući mu u školovanju djece, traženja zaposlenja i otkrivanju kriminalnih grupa koje na romskoj djeci zarađuju ogroman novac. Svakodnevno gledamo ,,kombije\'\' pune djece koja se izbacuju od raskrsnice do raskrsnice i niko na to ne reaguje.
CIGANIIII
ko se to ne bori za svoja prava u ovoj zemlji?!
šo je ba najgore niko mi nevjeruje