Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ga romantično prespavao.. xD
@Džamija:Šta će ti marka,kad imaš čisto srce...;)
ko je znao mogo je i uvalit :D
Treba mu napraviti doo dojdeček kada ponov
Stvarno lijepo. Urednici vijesti, vodite računa da je Dubrovnik još uvijek u Hr, a naslov vam kaže da su slike širom BiH, oprošteno ovaj put jer očito ste primili novi kadar koji ste tražili nedavno :)
-Udrio joj Dervo tiku, ispod cerge Roma-ntiku, pa se Bosna zapurpuri, na Sejdinoj tvrdoj kuri. Iz Brisela-kuku-lele, gdje je Fini ,Jude vele, da predsjednik bude svima demokratske knjige vele manjinama da ustima, nek vecinu Romo hebe, kada nije svjesna sebe.-
Sirom Bih, u Dubrovniku jel ? kreteni.. Treba Vam se tovariti svaki dan za ovakve naslove i textove, kao da si 7. razred i pises lektiru ili moj izlet na vrelo Bosne. Danas smo bili na vrelu Bosne, bila patka i konj i voda i bilo nam je lijepo. kreteni.
Necuuuuuuuu! Ja propustila ovo:((((((( ugh-sutra cekam cijelo poslijepodne ni makac-moja 'gora polovina ce takodje biti 'presretna:) Kako god,imamo lijepa godisnja doba-jesen jeste malo tuzna al prelijepa!
Od kad je Dubrovnik u BiH,da se susjedi ne uvrijede?
ma nece se susjedi uvrijediti, imaju i oni slicne novinare
Znaci nisam jedini koji je usliko ovaj prizor...ima nade za mene hehee
Odkad je Dubrovinik u BiH ? :D
joj da nije klixa jos bi konto da je dubrovnik u hrvatskoj:D
Cudna zemlja!! Podmetnuta bomba1 Nije bomba! Protest radnika! Zavrsen protest! Blokiran put! Nije blokiran! Odblokiran put! Zalazak sunca i romantika:)
Prelijepo! ❤️
OVO IZNAD VOGOSCE ! ! !
Cudilo bi me da ne pokvarite nesto komentarima chill people xD
Znam da je u tekstu to napomenuto, ali svejedno naslov vam nije na mjestu obzirom da je na fotografijama i Dubrovnik.
Širom BiH, a medju slikama i DUBROVNIK ???
...velika bosna :)
jos da ga imam s kim gledat'... :/
:))))))))))))))
hahahahahahahaha...logicno da cu nebo gledat' hahahahahahahaha