Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajd malo srbi plačite hrok, hrok
naravno da nema.....ali vidila zaba da se konji potkivaju pa i ona digla nogu.....REPUBLIKA SRBIJANSKA....
@BosnjoKilla - isti si kao ti kojima se rugas, I gori...al sluzba zna ko si...
I neka nema pu..šš..ite ga genocidaši kako su gorili pitomci he he he smrdili su na pečenu govnetinu kukale im majke sm.rd.ljive sr.pske k.u.r.v.e neoprane
mup rs, valjda po navici iz 92-95, misli da maze I optuziti I osuditi I pogubiti koga I kad hoce...na stranu nasi sudovi, al daj nek pokrenu da se ukinu kao antisrpski I sud u Londonu I Becu, al I onaj u Beogradu sto oslobodi Iliju Jurisica.
Ma jok, to su se ovi mladi Srbi sami u b i l i, kao i nekoliko hiljada drugih koji su živjeli u Sarajevu za vrijeme rata. Kakva Dobrovoljačka, kakvi Kazani, kakva kasarna jajce, Bošnje ni tu ni na drugim mjestima ni mrava zgazili, čak ni u Silosu u Tarčinu. To je jedan mehametli narod, multietniĆari od glave do pete.
Pishanje po ne-musli kostima je opsteprihvacen sport u sar-daharu
NORMALNO GENOCIDASI DA PRIGOVARAJU. IMALI SU 15 GODINA DA SE POMIRE SA SUDBINOM, SADA SVE NA TRAKTORE I ZA MATICU NEKA BRANE KOLIJEVKU SRPSTVA. BOSNA JE BOSNJACKA ZEMLJA BILA JESTE I BICE!!!!!!!!
AKO SE SRBI U BH OSJEČAJU KAO OŠTEČENA STRANA, ONDA MORAJU PRIZNAT DA SU SAUČESNICI U AGRESIJI NA BH, ŠTO I JEST ISTINA,
Trebate se navici na trazenja ostete kad se zakon ugrozava, tito je crkno, nemate se cega vise bojati, sada za svaku mrvicu gonite retarde na sud, obogatice te se :)