Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Antonio vrati se kući roditelji te tvoji vole i kad su bijesni na tebe to je zato sto te vole i sto te zele izvesti na pravi put i ovo je dokaz njihove ljubavi čitav su balkan digli na noge,Vole Te
Nisu ga trebali udarat ko vola, ne bi bjezo sigurno.. :d
A ti si poznavao ovu porodicu pa znas to?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta ova djeca misle , dali uopste shvataju sta ovakvim postupcima rade roditeljima?
Dali,dali...
@aspirin jaoooo nemoj pegle ziv mi bio ...
Svaka cast.Sto malo pobjegao momak pametno.Ja da pobjegnem mama bi mi ukinula telefon,da budem u gradu ujutru do 5:00 sati,da idem u teretanu,da idem na more,na zimovane tako dalje.Ukinula bi mi bar 1 godinu,kompljuter bi mi dopustila,ali nisam pobjego i to je dobro.I dozno sam zbog cega si pobjegao,pokrenuo sam veze po Gunji i Vrbanji.Imam drugove koje ti znas.
Hahaha
Dnevna Doza Klix Komentara https://www.facebook.com/pages/Dnevna-Doza-Klixba-Komentara/284869648303455
Aj mali dosta zajebancije , vrati se kuci
Sam u Bosni 2.
pobjegao kod covica
Ovo je ona recenica pred batine :D :D
Tuzla moja draga pobrinimo se za ovoga dječaka da nas ne zaboravi ali na najljepši način da se provede i da ga vratimo kući.Živog,sretnog,nasmijanog!!!Iz Tuzle sam ovo je malo samo na Klixu objava gledam na portalima tz nema.Možda sam "fulala"Tako da moje je da barem ovu vijest proslijedim dalje.Ko zna možda pomogne ili ima inf.neko Jesi blentav jeste Tuzla dobra i multietična ali se javi da si živ i zdrav.*ebo ga ja. Nemojmo da opet BiH se sramoti radi debila koji bi možda naudili ovom momku.I to ne samo njemu.POMOZIMO barem da podijelimo vijest putem FB. Ako te ja nađem na ulici ima da..... te odvedem na ćevape sa dobrim poljevom da mi ne izlaziš i WC-a i zovem starce ti ha ya.Dosta provoda ;)
wooow,...Posjeti stranice za "velike".Očito si pun.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Antonio ne vracaj se, lazu te, ima da te prebiju zbog blamaze i zato sto ce komsije da tracaju. xD
Svaka cast roditeljima koja uspiju da odgoje "normalnu" djecu u ovakvom okruzenju...