Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasera je osudila Smrdija,mora u buduce voditi debelo racuna skim se druzi,kuda hoda..........
Kakir treba u zatvor,a ne Naser.
_"Nakon što mu je određeno zadržavanje, Orić je, kako je kazala njegova advokatica, rekao da će ostati koliko god treba te da mu je najvažnije da je izručen BiH, a ne Srbiji." Naravno da mu je to najvažnije.
Naravno da jeste, sto bi isao kod genocidasa koji su ga vec i osudili a nisu ga ni dobili da mu sude?
Cetnici zene vam jebem
Kuranzlo Ja tebi direktno jebem mater ako treba docu gdje god hoces i opet cu ponoviti isto slobodno reci
sve sto su oni radili pokusavaju da pripisu nama za ta nedjela al ne stavatam to sto su radili to ne moze razuman covijek da radi i onda u nihovim ocima oni ne svataju da nisu svi kao genocidasi ima nas i ljudi koji smo razumni samo oni (genocidasi ) to ne svataju
meni nije jasno da oni hoce u eu pa cisto sumljam jer govna su to to je ocit dokaz zasto madzari dizu zid
Naser oric je povezan sa al'Ka idom
Jedno pitanje: Da li smo osuđeni da svakih pola sata na portalu imamo po jednu vijest o Naseru? Niste napisali samo kad je pišn'o i kakn'o...
muka mi je vise od ove face.....i ovog kriminalca, al mu digose rejting
@BPNP Vodi ga kući pa ga gledaj 24/7
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pitanje je sada sta kada ode u genocidnu tvorevinu da li ce genocidasi moci da ga uhapse i isporuce preko Drine da ga tamo ubiju kad u ratu nisu mogli.