Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@blrs ti si potpuno nepismen čovjek. termini koji se koriste u tekstu nisu nikakva kroatizacija, uzmi malo pravopis bosanskog jezika pa prelistaj... a možda i nisi ti kriv što ti je učiteljica bila neka seljančura sa obala Morave pa ti riječi poput uvjet, općina, informirati paraju uši
Rat ili bolje reci sukobi su neminovni u RS-u,Dodik ce na kraju dignuti ruku na vlastiti narod u cilju ocuvanja vlastitog interesa.Srpski narod u BiH ce uskoro vidjeti Dodikove prevare i lazi.Njemu je osnovni cilj prodati sve Rusima i u potpunosti ogoliti vlastiti narod,dovesti ga na ivicu gole egzistencije,te stvoriti mocnike po vlastitoj mjeri,te uspostaviti vlast po sablonu ruske mafije,sto bi mu garantovalo \"dozivotnu\"vladavinu i stavaranje uslova za najmocnijeg covjeka na Balkanu.Takav koncept je poznat MZ i ona ce sve uciniti zaustaviti ga u njegovim namjerama.
Ne preferiram SDA,ali bi dao podrsku svim predstavnicima politickih stranaka koji se bore za ustavne promjene i prosperitetniju buducnost BiH.Mislim da je nastup sva tri lidera ispravan,bez obzira koliko se oni razilaze u pristupu rjesavanja gurucih problema.Covjek je jasno rekao da su za njega punudjena rjesenja uvjetno prihvatljiva sto se po meni otvara prostor ostalim liderima da nastave sa realizacijom svojih stavova dajuci nadu i BIH i garadjanima BiH,kao i MZ da se `ovaj problem mora rjesiti bez obzira koliko predstavnici RS-a obstruirali i kocili evro-atlantske integracije i kao i BiH na putu stvaranja zdrave demokratske drzave.
ja ovog kretena, on na sve pristaje. srecom gubi na izborima uskoro.
ma samo dzaba zasijedate,najedete se junetine,potrosite koju hiljadarku,dogovorite se oko novog nesporazuma i ajmo svako svojoj kuci. Ovdje nema majmune solucije,a jos pogotov od tebe i SDA,jer uvijek dajete laznu nadu.
Ja uopšte ne vjerujem u dobre namjere SAD i EU. Njima će biti do cjelovite BiH ako to njima odgovara, a do podjele ako im to odgovara. Gledaju oni svoj interes, baš ih briga i za BiH i za Bošnjake, Srbe, Hrvate. Što se tiče nas Bošnjaka nemamo nikakve iskrene podrške od zapadnjaka, a uz to Srbi i Hrvati bi nas najradije počistili odavde, sami nismo jedinstveni, tako da nam slabo šta ide u prilog. Ali uz Božju pomoć ostajemo tu pa makar pocrkali dušmani.
Iz Ustava FBiH (1) Bošnjaci i Hrvati kao konstitutivni narodi, zajedno sa ostalima, i građani Republike Bosne i Hercegovine, ostvarujući svoja suverena prava, preoblikuju unutrašnju strukturu teritorija sa većinskim bošnjačkim i hrvatskim stanovništvom u Republici Bosni i Hercegovini u Federaciju Bosne i Hercegovine koja se sastoji od federalnih jedinica sa jednakim ravima i odgovornostima.
Bosnjaci i Srbi bi se mogli dogovoriti da nema najmanjeg drustva tj hrvata oni su ti koji koce sve ! Bosanski katolici su izvor nestabilnosti u BiH i krajnje je vrijeme da ih usutkamo. Bosna je dovoljno velika za sviju, samo oni kojima se ne svidja neka prosetaju tamo gdje ce im biti bolje.
Sta ste svi osuli na covjeka, pa on je jedini umjeren i na nekakvoj sredini? Svi drugi bi gurali SAMO SVOJE al u ovoj zemlji se mora SJEST i DOGOVORIT. I medzunarodna zajednica je vise puta rekla neima nista ni od otcjepljenja ni (nasilnog) ukidanja RS, a svi drugi upravo na jedno od ta dva navalili pa niko nikog i ne cuje. Daleko cemo tako dogurat. Jedino je rjesenje da BiH bude decentralizirana al funkcionalna, i meni se svidza da je bar neko od politicara za to. A funkcionirala il funkcionisala meni ce bit sve jedno, i ja sam nekad kazem jedno a nekad drugo. A moze isto tako bit i decentralizirana ili decentralisana, mom je bosanskom uhu i jedno i drugo poznato i jasno sta znaci, samo da najzad postane jedna NORMALNA ZEMLJA.
tihomire damije tebi i dodi napitise krvi pa makar odma krepo kao mis olosari jedni dabogdavam se djeca raspadala pred vasim ocima sta radite narodu BiH
tihicu ne popustaj nista samo ustav i ukidanje genocidne tvorevine,nema odlaska ohr-a dok genocidna tvorevina postoji,drzavna imovina nema podjele!samo drzave!
Bogati tihiću ne seri više, dosta nam je beskičmenjaka koji predstavljaju Bošnjake i interese Bošnjaka u BiH. Idi u lijepu PM
Čeda Suljo da li bi još malo krmetine ili si se najeo za danas ?
Svi vi kojim se puca, slobodno otkopajte puške i noževe naoštrite ... ja se sa vama neću klat .... ovaj put pichim odavde, ali za uvijek! Zaboravit ću odakle sam i ko sam! Evo već pričam engleski: Nationalist suck my dick!!!!
ovo je bosanski milorad duduk