Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E pa ne more Mehemede. .Oni se brinu da ti budes stalno pod ratnom presijom..da ne msilis o tome kako nicu viletine od ukradenoga, kako samo stelama i lovom mozes do posla, kako u fedrralnoj vlasti sjede deklarirani predstavnici stranke koja uzgaja fas_izam...No more Mehemede...
@Srbin zreo si za jednog metka u celo!!!
http://www.klix.ba/vijesti/bih/laa/121205196/komentari
@@ bdz jok na palestinu i bice ovo prvo, ispunice im zelju, jer palestina se uvacila titi u paksu, a ne izrael
Odlicno si ilustrirao vasu ideju tolerantnog suzivota i multi-kulti na islamski nacin! Ni Caco to ne bi bolje rekao.
U vlasti sjede i deklarisani nacikomunisti koji njeguju tekovine SFRJ nacikomunizma i šovinizma
De nam bolan objasni kako je sin najveceg predratnog KPBiH kriminalca Mesihovica postao federalni ministar zdravstva a 1) zavrsio medicinu bez da je i na jedan ispit izisao 2) inspirisao pjesmu 'Guzonjin sin' od Pušenja pa još 3) ušao u kletvu 'dabogda te Šanko liječio'? Ha pacove?
Nicale su viletine i prije rata a nije bilo ratne opasnosti, licemjerna mala gnjidice. Nego si ti samo zavidan jer ti tata podrumash dezerter ne moze vise hapat ko sto su hapali 'Drugovi' 46 godina ;-)
''prije cemo mi umrijeti nego svoje zemlje dat' Samo se ne zna na koju se zemlju mislilo, Izrael? Smijesne podrumske komunjarice :)
Ovako de.bilnu izjavu može dati samo i jedino glupava infantilna SFRJ NACIkomunjara Grohotom ti se smijem Larma :)
Riki je legenda,divan covjek i svaki negativan komentar moze biti samo iz zloce.Otac Leopold je umro prije par mjeseci i sahranjen je na Barama.Riki zivi u Americi ,fizicki,a u glavi nikada nije otisao iz Sarajeva.Da mu finansijska situacija dozvoljava,cesce bi bio ovdje.Iz istih razloga nije prisustvovao vlastitoj izlozbi prije dvije godine u Vijecnici.
ISTINA majmune covjek zivi u Americi i vjerovatno si ti neki balavac koji je vidio geler samo na TV-u a sad ovdje komentarises i pravis se pametan.... NAPU.SI SE K.U.R.C.A.
ovom supcini zao sto je rat zavrsio pa sad vise nema sta da se izvjestava ?! a da oproba srecu u sjevernom Pakistanu, dzihad tamo preselio ?
Moj Riki, mogao si reći da si prve fotografije baš objavio gdje si bio i zaposlen kao fotoreporter Sportskih novina.
Nigdje ne rekoste da je Rikard odavno nastanjen u Izraelu. Prešućujete istinu, kao i obično. Leopold je živ, i sad fotka starim aparatom, iako ga vid izdaje, a i Rikardov brat je u Sarajevu.
http://i280.photobucket.com/albums/kk176/PipiDugaDevetka/AgicNurija.jpg Autor Rikard Larma. Slika \'\'ukradena\'\' sa Foruma S*a-x. Ukoliko me Rikard zamoli, ukloniću je jer znam koliko znanja i rada je uloženo da bi se dobila prilika da se snimi ovako nešto u ratnom Sarajevu
Centar svemira? BUAHAHAHA