Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad će zakon o porijeklu imovine kerovi...
SDA pederi jel vam krivo sto ce narod imati 400 km platu ...
ovaj cengic je jadan vec na slici
Koja perfidna igra vlade,sindikata i poslodavaca kojom zamajavaju radnicku klasu.Na kraju ce još ubjediti sve one kojih se ovo tice da su još odlicno prošli kako im je Fadil mislio poparu spremiti a oni je radnickoj klasi zajedno tako dobro spremili da bi im i Steven Spielberg pozavidjeo.
Meni ovdje nesto smrdi. Poslodavci i Sindikat da se sloze oko povecanja minimalne plate (nije bitan iznos).
vidi mu kanistera
suplja prica.dogovrili se da napacene gradjane i dalje izrabljuju svi i premijer i poslodavci.cemu onda onolika hajka,ukidanje reprezentativnosti i ostalo.vrijedjate gradjanima inteligenciju sa ovim postupcima...
Stop novom zakonu o radu..O kakooo je lepooo biti glup...
Zivjeo bosnjacki rezervat 23%.Rezervat se moze smanjiti do 13% ispod nema smisla.TRAVNIK,MOSTAR,POSUSJE,ČITLUK,ČAPLJINA,LIVNO,DUVNO,TOMISLAVGRAD,LJUBUSKI,GRUDE,I JOS MNOGIIIII DRUGI GRADOVI.S POMOCI BOZHOM USKORO U SASTAVU REPUBLIKE HRVATSKE!!!!!
I??? Druze, očigledno nisi sav svoj, pa navrni na kahvu u Tuzlu, Travnik, Jajce, i ostala mjesta u Bosni i Hercegovini....usput povedi i mater da se prisjeti osunećenog...
Dali ce se ikada desiti u Bih da se donese odluka da svaki drzavljanin dobije 500km bez obzira dali radio ili ne radio.
@starbuck Ta naucna fantastika vec postoji u normalnim drzavama, pitanje postavljam za ove kriminalce u vlasti, da znaju da je blizu vrijeme njihovog kraja, dosta su nas farbali, neka svojim mamama daju platu 400km.
Je l' se sad ceka potvrda vlade ili je sve gotovo? Je l' poslije ovoga znaci da ce minimalna plata biti 406 KM?
Fadilaga , samo nastavi. Pojednostavi priču bolje će te razumjeti, treba im mjesec dana da skontaju.
Nista dok fadilj to ne aminuje
@Jinxie Čobanče nema Fadilja u Gradačcu , izuzev jednog pekara iz Tetova. Nije to Sarajevo.
Nista dok fadilj to ne aminuje
#FADILE OPROSTI