Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka im Drago Marić plati pretplatu.Još ćemo trebati plaćati takse na miksere , frižidere, pegla...Pretplatu neću plaćati ni u ludilu
Nikada necemo placati pretplatu za FTV, RT RS i takozvani PBS, sve dok ovi govnari stranci ne odu iz Bosne i dok se na ovim medijima ne pocne govoriti nas jezik. Sto se mene tice gledam samo Alfa TV i TV Hayat, i njima bih dao i 50 KM mjesecno. Ostalo sve treba zatvorit i bice nam dovoljno gledat ove nase dvije televizije, jer nam nude sve sto nam treba...
hrvati nikad nece pricat lahko mehko prhko niti se pozdravljati sa selam itd
u srbiji se prića srpski,u hrvatskoj-hrvatski, u španiji-španski,u albaniji-albanski,pa što se onda u bosni ne bi pričao bosanski,neću im platiti 6 km. pa neka crknu,neka naprave kompromis sa kablovskom,neka dijele pare,nemam ništa protiv ni jednog naroda a mi smo se borili za BOSNU,a ne za neku drugu državu i drugi jezik
u srbiji se prića srpski,u hrvatskoj-hrvatski, u španiji-španski,u albaniji-albanski,pa što se onda u bosni ne bi pričao bosanski,neću im platiti 6 km. pa neka crknu,neka naprave kompromis sa kablovskom,neka dijele pare,nemam ništa protiv ni jednog naroda a mi smo se borili za BOSNU,a ne za neku drugu državu i drugi jezik
jedi govna bosanac
fazon je sto se u sarajevu, tuzli, zenici, mostaru, bihacu, travniku... nikad nije niti ce govoriti svibanj, srpanj, kurac palac. mozda bosanski jezik ne postoji, ali se zna kako se oduvijek govorilo u sarajevu, nije bilo nikakvih "tocki", niti "izvandrednih sjednica". moj jezik je narodni jezik, a nas narodni jezik nije ni srpski ni hrvatski. na kraju krajeva, kad vec furaju taj hrvatski jezik, sto im onda niko iz "h-b" ne placa pretplatu? placaju je samo glupi bosanci iz dijelova sa bosnjackom vecinom. ne valja to tako
Ma sta ste se stisli, cuj skupo im sest maraka. Da ja licno zivim u BiH , sigurno bih placao. Svugdje u svijetu se mora placati, pa zasto ne i u BiH. A hrvatski jezik neka pricaju u Hrvatskoj, a bosanski katolici moraju BOSANSKI. Jasno, Markec.
gospodo, svidjelo se to vama ili ne, hrvati su konstitutivan narod kako u Federaciji tako i na citavom dijelu drage nam BiH. upravo zbog toga na drzavnoj televiziji ce se uvijek cuti hrvatski jezik zajedno sa bosanskim, pa vi crknite od bijesa.
država je u ku...,pa je i televizija u ku...,a da televizija nebi bila u ku... bolje da je narod u ku... pa nas prisiljavaju da je plaćamo iako je u kurcu.nek pričaju kako hoće,svakako su u ku...,a ne žugajte na hrvate, jer da nije njih bilo gdje bi bjezali kad je rat poceo i dan danas placamo guzice u njih jer je neum i onako u ku...ŽIVIO OBN I NOVAtv!!!
Ma daj molim vas kako ih nije stid da nesto tako i pomisle a ne da usvoje.Nedam tih 6 KM,radije cu dati nekom prosjaku koji prosi jer je to vec sevap nego FTV.Odmah cu da iskljucim fiksni telefon pa makar morao zbog toga da krijem tv jer ce oni sigurno da dolaze i provjeravaju kao sto su i prije dolazili,ali na njihovu zalost nisu nista postigli.Nikad im necu dati te pare pa makar i na sud isao zbog toga.
ako ne kazu svibanj reci ce maj a to je opet srpski, ako ne kazu kruh reci ce hljeb i to je srpski. Bosanski jezik ne postoji vec je to neka mjesavina srpskog i hrvatskog, pa koji se kome vise svidja.
Bosanski jezik na televiziji mozemo da cujemo jos samo na hayatu i njima bih rado da platim, a inace ako hocemo hrvatski jezik imamo HRT, tri puta bolji filmovi i dokumentarci.
Zasto bih ja* platio okorjelim SDP - ovcima 6 km koji samo crne SDA, zasto Lagumdjiju ne ocrne (on je ionako ko izgoren secer) i to sto oni misle da rade sa telecomima je nemoguce oni sada od mene* hoce 18 km za tri fixna, ma ljudi nisu normalni. :)
Vi sa televizije umjesto onolikih poziva da se plaća pretplata,napravite anketu zašto narod neće da plaća pretplatu ja je lično ne plaćam i neću je platiti nikada po cijenu da iskopčasm fiksni telefon .Smatram da je pitanje patriotizma ne platiti pretplatu zbog emisije 6o minuta. satram da Bakir odlično radi svoj posao ali mu pretplatu plate njegovi istomišljenici Lagumdžija i Senad avdić ja smatram da su ono bljuvotine koje će im se sigurno razbit razbiti od glavu i njima i vama na televiziji.